Cum a cucerit-o Dan Bittman pe Denise Rifai. ”A fost cadoul meu de Crăciun”

Nicu Stan 19.03.2021, 15:12

Cum a cucerit-o Dan Bittman pe Denise Rifai. Prezentatoarea TV a povestit ce mai face, cum s-a acomodat la Kanal D, dar și despre invitații pe care i-a avut de-a lungul timpului în emisiunea ei.

Denise Rifai a recunoscut că a fost cucerită de Dan Bittman. ”Inelul oferit a fost…”

S-a aflat cum a reușit să o cucerească Dan Bittman pe Denise Rifai. Chiar prezentatoarea TV a povestit, mai ales că s-a întâmplat de Crăciun, chiar în emisiunea ei, 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Prezentatoarea TV a povestit că este cea mai frumoasă emisiune pe care a făcut-o cu un artist, respectiv cu Dan Bittman. Denise Rifai a fost impresionată de onsetitatea de care a dat dovadă cântărețul, dar și de modul în care a vorbit despre lucrurile grele care i s-au întâmplat în viață.

DeniseRifai a venit la Kanal D de la Realitatea
DeniseRifai a venit la Kanal D de la Realitatea

Dan Bittman, marea surpriză pentru Denise Rifai

Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru.  A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat.

Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi negocieze întrebările roşii, în glumă, evident.  M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa”, a povestit Denise Rifai, potrivit okmagazine.ro.

Ce își dorește Denise Rifai de la viață

De asemenea, Denise Rifai a povestit ce face în această perioadă, cum se simte. În plus, vedeta a mărturisit ce își dorește de la viață. “Sunt un om care a trecut prin viaţă, mi-a dat Dumnezeu mult bine, sunt un om iubit de Dumnezeu. Mi-ar plăcea să cunosc un om care să ma completeze şi să îmi fie partener pâna la final”, a dezvăluit Denise Rifai.

De asemenea, Denise Rifai a pomenit că în urmă cu un an se afla încă la Realitatea, televiziune pe care a părăsit-o cu scandal.

Denise Rifai, foarte mulțumită de emisiunea pe care o moderează

”Anul trecut, pe vremea aceasta, încă lucram la Realitatea TV, făceam emisiuni politice şi eram în elementul meu. Anul acesta sunt mult mai aşezată, mai atentă, mă pregătesc mult mai mult pentru emisiuni, pentru că “40 de întrebări” e un format care necesită o documentare extrem de minuţioasă. Sunt într-o nouă etapă a carierei mele şi mă bucur că emisiunea aceasta s-a dovedit a fi una de succes. Fiecare răspuns al unui invitat este generator de ştiri. Sunt dezbateri în online referitor la invitaţi şi ceea ce spun aceştia în emisiune”, a declarat Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe