Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după zvonurile de divorț. Cum a fost răsfățată vedeta de ziua ei

Redacția IMPACT 17.12.2019, 13:39
Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după zvonurile de divorț. Cum a fost răsfățată vedeta de ziua ei

Anamaria Prodan își sărbătorește ziua cu mare fast. A primit cadouri de proprorții de la soțul său, despre care lumea spune că ar urma să divorțeze. Care este adevărul?

Astăzi, blondina împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani, însă agentul FIFA pare că nu-și arată de fapt niciodată vârsta. Cu prilejul aniversării ei, Anamaria Prodan s-a pozat lângă brad, ocazie cu care le-a arătat urmăritorilor și ce cadou a primit de la Laurențiu Reghecampf.

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de ziua ei?

Laurențiu Reghecampf i-a oferit soției o geantă Hermes Birkin Himalaya, una dintre cele mai scumpe din lume. Făcute din piele de crocodil și vândute de regulă la licitații, aceste modele valorează circa 300 de mii de dolari, potrivit digisport.ro. Frumoasa blondină s-a pozat lângă brad alături nou achiziție. Și de la fani a primit sute de urări de „La mulți ani” odată cu aniversarea sa.

Anamaria Prodan a primit unul din cele mai scumpe cadouri din lume. Foto: instagram
Anamaria Prodan a primit unul din cele mai scumpe cadouri din lume. Foto: instagram

Recent, Anamaria Prodan a apărut, alături de soțul ei pe coperat unei reviste, îmbrăcată într-o ținută de senzație.

 

Agentul Fifa trăiește dragostea la orice vârstă cu soțul său. Acest lucru este susținut de mesajele pe care aceștia și le trimit pe rețelele sociale. Anamaria Prodan le-a arătat fanilor pe Instagram ce mesaje a primit pe WhatsApp de la soțul său, Laurențiu Reghecampf, pe care l-a notat în telefon cu peseudonimul „Iubi Soare”, transmite gsp.ro.

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viaţa asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat şi-atât de frumos? Dacă mâine aş lua viaţa de la capăt şi cineva m-ar pune să aleg, înfăţişându-mi de la început şi suferinţa cu care-aş plăti bucuria, eu tot te-aş alege!”, este mesajul pe care l-a trimis antrenorul Aneimaria Prodan. 

Gestul lui Laurențiu reghecampf a impresionat-o profund pe impresara Fifa, care a împărtășit cu urmăritorii ei mesajul pe care l-a primit de la soțul său. Pasajul din mesajul trimis de Reghecampf soției sale face parte din volumul „Arta Conversației”, scris de Ileana Vulpescu și care a fost publicat în 1980.
Romanul apărut la editura Cartea românească este scris sub forma unor confesiuni și abordează ca temă centrală dragostea.

Urmăriți Impact.ro și pe