Anda Adam, ţinută specială pentru Valentine’s Day. Vedeta a surprins pe toată lumea

Ioana Bucur 14.02.2021, 12:56

Anda Adam a încins imaginația bărbaților cu ținuta specială pe care a ales-o pentru Valentine’s Day. Apariția vedetei a surprins pe toată lumea, iar reacțiile la „invitația” lansată nu s-au lăsat așteptate prea mult.

Anda Adam, ţinută specială pentru Valentine’s Day

Cu toate că în spațiul public se vorbește tot mai mult despre faptul că Anda Adam s-a despărțit de soțul său, Sorin Nicolescu, vedeta a avut o aparție specială de Valentine’s Day. Anda a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip provocator, cu doar câteva ore înainte de Ziua Îndrăgostiților. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, cu părul lăsat liber și ținând în mână câteva baloane în formă de inimă, artista este așezată pe patru litere uriașe ce scriu: LOVE. Postarea a fost făcută, de fapt, pentru a promova un parfum bărbătesc, însă reacțiile oamenilor s-au concentrat mai mult pe apariția incendiară a Andei Adam.

Ținuta specială pentru Valentine’s Day vine doar la câteva zile după ce Anda Adam a mers împreună cu câțiva prieteni într-o excursie la munte. Îmbrăcată corespunzător temperaturii de afară și activității, diva nu s-a putut abține și a făcut câteva fotografii, în stilu-i caracteristic. Imaginile apărute pe paginile ei de social media i-au lăsat mască pe admiratori, cu toate că nu toate comentariile au fost pozitive. Fenomenul hate și bully-ing în mediul online atinge cote alarmante, iar una dintre țintele cele mai dese ale cârcotașilor este Anda Adam. Sătulă până peste cap să fie criticată pentru felul în care arată și în care alege și își arate corpul, artista a transmis un mesaj tranșant:

„E mai greu să faci lucruri bune și frumoase, dar în viață e mai important să facem lucruri bune. Văd tot felul de comentarii. Uite, nu am niciun filtru, absolut niciunul. Într-o zi pot să arăt horror pentru că nu am dormit sau că toată lumea se mai trezește cu fața la cearșaf. Nici nu mă interesează dacă sunt frumoasă sau urâtă pentru că în viață nu este despre chestia asta. Aș vrea ca voi care sunteți aici pe Instagram să nu vă mai legați de orice și să ne bucurăm de chestii pe care le putem împărtăși, mai spunem o glumă, mai râdem”, a transmis Anda Adam.

Anda Adam, ţinută specială pentru Valentine's Day
Anda Adam

La un pas de divorț?

Pentru că este văzută tot mai des singură sau doar în compania fiicei sale, au apărut tot mai multe zvonuri ce susțin că artista s-ar fi despărțit de soțul său. Deși nu a confirmat până în prezent faptul că Sorin Nicolescu nu mai face parte din viața celor două, Anda se comportă precum o mamă singură. Astfel, artista o ia pe micuța Evelin pretutindeni cu ea.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, spunea Anda Adam despre relația cu soțul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...