Cele mai răsfățate zodii – nativii care vor să fie ținuți mereu în puf

Emanuela Pană 08.01.2021, 11:19

Tuturor ne place să ne alocăm, din când în când, câte o zi de răsfăț doar pentru noi, însă unele zodii ar face orice pentru a se bucura constant de atenția celor din jur. Ele iubesc momentele petrecute la spa sau la coafor și niciodată nu vor refuza un masaj bun sau e sesiune de cumpărături. Află dacă și tu faci parte din categoria nativilor răsfățați.

Cele mai răsfățate zodii

Chiar dacă uneori ne este greu s-o recunoaștem, tuturor ne place să fim răsfățați si adorăm momentele în care cei dragi au grijă de noi și ne acordă toată atenția lor. Acest lucru nu ține întotdeauna de zodii, însă astrele au puterea de a ne influența comportamentul mai mult decât credem. Astfel, unele semne zodiacale ar face orice doar să primească puțină dragoste de la tine, fapt ce le face extrem de lipicioase și chiar adorabile. Totuși, uneori tind să exagereze și s-ar putea să te epuizeze comportamentul lor, ori să simți că se agață prea mult de tine.

Printre cei cinci nativi despre care urmează să vorbim, există și persoane care pun accent mai mult pe partea practică a unui răsfăț, astfel că nu se dau în lături de la a cheltui chiar și ultimul leu pentru propriile plăceri.

Se știe deja că fiecare nativ are atât părțile sale bune, cât și cele mai puțin bune, însă toate, cumulate, contribuie la ceea ce sunt. Spre exemplu, unii nativi ar face multe compromisuri pentru a avea parte de afecțiune în fiecare zi, fiind dependenți de dragostea celor din jur.

Citește și: Ce zodii se îndrăgostesc în 2021; cine sunt nativii cu șanse maxime să își găsească marea iubire

Nativii care vor să trăiască în puf

Ei bine, dacă zodia ta se află în lista de mai jos, înseamnă că trăiești pentru a te simți bine, iar luxul și confortul propriu sunt de foarte multe ori cele mai importante.

5 zodii care adoră să fie răsfățate
5 zodii care adoră să fie răsfățate

Leu 

Acest nativ nu se mulțumește doar cu a fi răsfățat, ci vrea și ca toată lumea să observe cât de bine se simte. Se știe deja cât de mult le place Leilor să se laude. Încrezători și dominanți, aceștia adoră să fie admirați și așteaptă mereu complimente, care să ateste că metodele lor de relaxare chiar funcționează. Cam tot ce fac, fac pentru a primi laudele celor din jur. Dorința lor de atenție este atât de mare, încât aproape că nici nu mai contează dacă surprind sau nu plăcut.

Berbec 

Nativii născuți în semnul Berbecului sunt mereu angrenați într-o competiție, fiind mari vânători de succese. Cu toate acestea, ei simt permanent nevoia ca cineva să-i aștepte la linia de sosire și să îi felicite pentru rezultatele obținute. Acest tip de confirmare este extrem de important pentru zodia Berbec. De asemenea, pentru a-i face ziua cât mai plăcută acestui nativ, partenerul său trebuie să-l răsfețe de dimineață și până seara târziu.

Gemeni

Gemenii sunt, de cele mai multe ori, însetați după afecțiune, atenție, apreciere și multă iubire. Întrucât le vine greu să ducă la bun sfârșit orice tip de sarcină, acești nativi nu suportă să fie singuri. Acesta este unul dintre motivele pentru care simt nevoia de a avea pe cineva alături în mod constant. Adoră ideea de a avea pe cineva în dreapta lor. Când vine vorba de relația de cuplu însă, un Geamăn nu își dorește musai să fie lăudat sau răsfățat. Vrea doar pe cineva care să se înghesuie, să-și facă loc în sufletul lui.

Scorpion

Pare-se că motto-ul Scorpionului este următorul: „Răsfață-te!“. De aici rezultă că, dacă un lucru nu le aduce satisfacție și plăcere, atunci, cel mai probabil, acest nativ se va opri din a-l face. Manichiură, pedichiură, masaj, toate aceste activități sunt importante pentru zodia Scorpion. Cei din jur sunt captivați de șarmul acestui semn zodiacal, de prezenta sa misterioasă, și devin tot mai curioși să-l cunoască îndeaproape. În relațiile amoroase, Scorpionii devin extrem de pasionali, astfel că este probabil ca acolo să caute cel mai mult atenția.

Săgetător

Săgetătării știu cum să le facă pe plac celor din jur, iar cea mai bună formă de apreciere pentru ei este să le recunoști meritele. Sunt firi pline de haz și de voie bună, adoră să facă oamenii să râdă cu gura până la urechi, iar acest tip de reacție îi face să se simtă importanți și încrezători. Totuși, când vine vorba de relații, nativul zodiei Săgetător nu-și manifestă mai deloc nevoia de atenție, grijă sau răsfăț. El este adeptul relațiilor normale, firești, fapt pentru care urăște când partenerul devine lingușitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...