8 idei de vacanță pentru Revelion. Am luat în calcul și destinații exotice, perfecte pentru a petrece noaptea dintre ani

Daria Petrescu 19.12.2019, 11:01
8 idei de vacanță pentru Revelion. Am luat în calcul și destinații exotice, perfecte pentru a petrece noaptea dintre ani

8 idei de vacanță pentru Revelion. Dacă te-ai săturat de zăpadă și vremea rece sau nu te pasionează târgurile de Crăciun, poți alege să petreci noaptea dintre ani, departe de casă. Astfel că, printre cele mai apreciate destinații de Anul Nou, se află Berlin, Tokio sau insula Maldive.

Idei de vacanță pentru Revelion pot fi multe, însă și bugetul ar putea fi unul limitat. Mai jos, vă prezentăm lista celor mai apreciate destinații pentru Revelion, datorită multelor activități organizate în această perioadă. De asemenea, dacă vă este dor de plajă și liniște, puteți alege trei dintre cele mai frumoase plaje din lume.

8 idei de vacanță pentru Revelion 2020

Tokyo
Pentru un început 2020 spiritual, ia parte la evenimentele din Shogatsu, Tokyo. Locuitorii ard în temple păpuși Daruma (păpuși de dorințe) și leagă la altare previziunile câștigurilor financiare La miezul nopții se aud 108 bătăi de clopot, simbolizând detașarea de cele 108 de dorințe și patimi lumești, ce implică suferință. Pe 2 ianuarie, Palatul Imperial se deschide publicului pentru salutul de Anul Nou.

idei de vacanță pentru Revelion

Berlin
Orașul mai libertin al Germaniei are o noapte întreagă cu petreceri stradale pe bulevardul Strasse des 17 Juni. Așteaptă-te la DJ-i, muzică live, corturi cu bere și plimbări la târguri. La miezul nopții, focurile de artificii explodează deasupra monumentalității Poarta Brandenburgului.

idei de vacanță pentru Revelion

Pasadena
Arta florală și soarele californian fac din Pasadena una dintre cele mai importante 10 destinații de Anul Nou din lume. Un milion de spectatori vin să adă Parada Trandafirilor (Rose Parade) din ziua Anului Nou.

idei de vacanță pentru Revelion

Waterford – Times Square, New York

Milioane de oameni se adună pentru a urmări faimoasele 2.700 de panouri de cristal Waterford de la miezul nopții și focurile de artificii ce luminează Statuia Libertății.

idei de vacanță pentru Revelion

Insula Mauritius

Un sejur de şapte nopţi pentru două persoane costă aproape 6000 de euro, la care se adaugă taxele de aeroport de aproximativ 350 de euro/persoană.

idei de vacanță pentru Revelion

Insulele Maldive

Nicipul alb şi apa turcoaz atrag mii de turişti anual. Un sejur de Revelion de zece zile în Maldive costă pentru două persoane aproximativ 6000 de euro, iar în pachet sunt incluse zece nopţi de cazare la un hotel de patru stele, demipensiune, transport cu avionul de la Bucureşti, cu escală la Istanbul, transferuri aeroport-hotel, asistenţă turistică, asigurarea medicală şi taxele de aeroport.

idei de vacanță pentru Revelion

Phuket – Thailanda
Un sejur în Phuket, Thailanda, porneşte de la 1.500 de euro/persoană. În acest preţ este inclusă cazarea opt nopţi cu mic dejun la un hotel de trei patru stele, transportul cu avionul taxele de aeroport, transferuri.

idei de vacanță pentru Revelion

Rio de Janeiro

Parade stradale pline de culoare, artificii, ținute sofisticate și mâncăruri variate, speciale pentru trecerea dintre ani. de Revelion, în Rio de Janeiro, mii de persoane se îmbracă în alb și coboară pe plaja Copacabana pentru „Festivalul Iemanjá”.

idei de vacanță pentru Revelion

Urmăriți Impact.ro și pe