VIDEO

Putin se bâlbâie și vorbește incoerent în timpul unei întâlniri cheie. Imaginile pe care liderul rus le-ar vrea șterse

Andrei Simion, Cristian Botez 30.04.2023, 13:18
Putin se bâlbâie și vorbește incoerent în timpul unei întâlniri cheie. Imaginile pe care liderul rus le-ar vrea șterse

Deși apropiații președintelui rus Vladimir Putin susțin că acesta se simte excelent, liderul de la Kremlin dovedește contrariul. Dictatorul Rusiei a avut un scurt moment de derută și a început să vorbească incoerent la o întâlnire cu producătorii de drone. Astfel, au izbucnit iar speculațiile despre starea sa de sănătate.

Imagini ireale cu Putin

„Discută cumva Putin despre obiectivele operațiunii militare speciale?”, s-a întrebat ironic Anton Gerașcenko, consilier al Ministerului ucrainean de Interne, care a postat pe Twitter fragmentul video cu bâlbâiala lui Putin tradusă în limba engleză.

„Colegii mei au vorbit despre problemele si barierele administrative cu care se confruntă si care îi împiedică să meargă înainte. Ele sunt de înțeles. Neclar, da, și apropo și de înțeles, am vrut să spun. Neclar de depășit, dar și asta e clar”, a declarat Putin.

Speculații despre sănătatea președintelui Rusiei

Speculațiile despre sănătatea lui Vladimir Putin au luat amploare de când a ordonat trupelor să invadeze Ucraina la 24 februarie 2022. Liderul rus a apărut instabil în timpul aparițiilor publice, inclusiv la întâlnirile cu alți lideri mondiali, când își frământa în mod neobișnuit mâinile și picioarele.

De asemenea, înaintea unei întâlniri cu dictatorul belarus Alexander Lukașenko de la începutul războiului, mâna lui Putin a fost văzută tremurând, un semn aparent că ar suferi de Parkinson, arată câteva documente secrete ale serviciilor de informații ruse.

Liderul NATO care a dat ordin ca Vladimir Putin sa nu fie arestat. Rasturnare de situatie în UE

Gesturile care ridică mari semne de întrebare

Într-o altă poză, Putin a fost văzut strângând marginea mesei, de parcă ar încerca să se oprească din tremurat. Și mersul lui a stârnit suspiciuni și controverse, după ce ar fi schiopătat.

Pe de altă parte, regizorul Oliver Stone, care a a primit acces fără precedent la Vladimir Putin pentru un documentar din 2017, consideră că președintele Rusiei a avut cancer, dar l-a învins.

Urmăriți Impact.ro și pe