500.000 de euro e suma cu care ”Casanova din Vaslui” a păgubit mai multe femei. A rupt inimi și în Republica Moldova

500.000 de euro e suma cu care ”Casanova din Vaslui” a păgubit mai multe femei. A rupt inimi și în Republica Moldova. Sursă foto: Libertatea

Un „Casanova din Vaslui” a fost prins după ce a păgubit mai multe femei cunoscute pe Facebook cu bani și cu obiecte de valoare. Acum, interpretul de muzică populară se află în arest preventiv pentru 30 de zile fiind cercetat pentru înșelăciune, tentativă de înşelăciune şi şantaj.

Cum a reușit „Casanova din Vaslui” să păgubească mai multe femei

Marian Calimandruc, în vârstă de 34 de ani este interpret al unei formații de muzică de petrecere și fiul cântăreței de muzică populară Mariana Drosu. Acesta s-a folosit de statutul pe care-l deține pentru a cuceri mai multe femei pe rețelele sociale, potrivit polițiștilor.

De asemenea, Marian nu acționa singur, ci ajutat de alți patru complici, au descoperit procurorii. Însă, doar interpretul de muzică populară și un complice al acestuia, Bogdan Băţ (28 ani) au fost arestați preventiv de oamenii legii.

casanova din vaslui, femei inselate, pagube, 500.000 de euro

Cum a reușit „Casanova din Vaslui” să păgubească mai multe femei. Sursă foto: Libertatea

Interpretul de muzică populară, originar din localitatea vasluiană Roşieşti devenise foarte cunoscut pe plan local, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde a început să profite de naivitatea admiratoarelor. Mai mult, potrivit polțiștilor, Marian Calimandruc a întreținut relaţii sentimentale de la distanţă cu femei din mai multe judeţe din ţară, precum şi din Republica Moldova, acesta fiind primul pas din „jocul său” și anume acela de a le câștiga încrederea.

Apoi solistul le convingea pe fetele respective să-i trimită diverse sume de bani, bijuterii sau telefoane de ultimă generaţie. Mai multe dintre visctimele lui Marian Calimandruc și-au dat seama că acesta este un escroc și au depus plângeri împotrivalui la poliție. Odată intrați pe fir, oamenii legii au descoperit că în urma înșelăciunilor făcute de lăutarul vasluian, acesta a reușit să păgubească victimele cu o sumă totală de 500.000 de lei.

Judecătorii urmează să se pronunțe în curând asupra pedepesei pe care o va primi ”Casanova din Vaslui”, acesta fiind momentan în arest preventiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI