5 zodii care sunt îngeri trimiși pe pământ să facă doar bine. Au suflet de aur

Cătălina Burghelea 03.12.2021, 12:28
5 zodii care sunt îngeri trimiși pe pământ să facă doar bine. Au suflet de aur

Filozoful Aristotel spune că specia umană poate supraviețui doar interacționând cu semenii săi. Suntem înzestrați cu neuroni care se activează atunci când percepem emoțiile celorlalți. Această sensibilitate este cea care ne determină să ajutăm și să arătăm solidaritate umană. Abnegația este cea care ne face să fim plini de compasiune. Potrivit astrologiei, există cinci zodii care te-ar putea face să crezi că sunt adevărați îngeri căzuți din cer. Te recunoști în această descriere?

Zodiile considerate îngeri trimiși pe pământ. Fac doar bine în jurul lor

În religiile monoteiste, îngerii sunt creaturi cerești trimise de Dumnezeu să facă bine și să vegheze asupra oamenilor. Lipsite de defecte, aceste ființe invizibile sunt eterne și imateriale. În astrologie există cinci semne zodiacale înzestrate cu o bunătate nespusă. Iată care sunt nativii cu suflet de aur:

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt atât de generoși încât ne derutează. Loiali și onești, sunt conduși de valorile solidarității. Dăruirea lor este de așa natură încât își sacrifică timpul și resursele financiare, dacă sunt pentru o cauză nobilă. Privind la patul unui bolnav, renunțând la locul său în mijlocul transport, oferind cazare unuia fără adăpost, atâtea inițiative pe care nativii acestei zodii de Aer nu vor ezita să le facă zilnic. Gemenii nu vor fi niciodată descurajați dacă colegii lor nu-și arată recunoștință față de ei. Bunătatea lor exagerată îi împinge să-și refuze propriile nevoi în beneficiul celor din jur.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Prietenia Racului este una valoroasă. Acest nativ este, fără îndoială, cel mai binevoitor semn zodiacal. Sensibil și afectuos, dragostea sa pentru ceilalți este de neegalat. Un Rac va empatiza mereu cu o persoană în suferință și își va folosi toată energia pentru a-i îmbunătăți calitatea vieții. Implicarea acestei zodii nu va rămâne fără feedback.

Horoscop joi, 28 octombrie. Care sunt numerele norocoase ale zilei

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Nativii acestei zodii de Aer sunt înfocați când vine vorba de ameliorarea suferinței celor aflați în pericol. Aceștia vor apăra întotdeauna omul sărac din colțul străzii sau orfanul care întinde o mână, pentru că nu are ce mânca. Zodia Vărsător este sensibilă la nevoile oamenilor din jur și nu va ezita să-și dea haina de pe ea unui nevoiaș. Devotamentul dezinteresat al acestui nativ îl poate costa uneori, însă Vărsătorului nu-i pasă, deoarece este gata să facă orice pentru o faptă bună.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eroismul nativilor acestei zodii de Foc este copleșitor. Sufletul lor cald îi determină să nu facă niciodată un pas în spate atunci când există o situație periculoasă. Un Săgetător va merge până în pânzele albe, pentru a alina suferința unei persoane aflate în dificultate. Curajoși și nesăbuiți, acești nativi se pot lansa cu ușurință în situații riscante, singura motivație fiind binele comun. Misiunea lor pe pământ? Să facă tot timpul bine și să nu aștepte nimic în schimb.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii acestei zodii sunt dornici să aducă fericire pe chipul celor din jur. Devotați și iubitori, vor avea întotdeauna un sfat bun de dat. Extrem de amabili, nu vor fi preocupați să-și culeagă laudele. Sunt prieteni de încredere, loiali și generoși.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...