5 filme Horror noi (2019). Topul a fost realizat după ce ne-am uitat la ele… noaptea!

Daria Petrescu 02.11.2019, 16:17
5 filme Horror noi (2019). Topul a fost realizat după ce ne-am uitat la ele… noaptea!

5 filme Horror noi , apărute anul acesta. The Addams Family, Zombieland: Double Tap sau Countdown se află printre cele mai bune filme apărute în 2019, pe care trebuie neapărat să le urmărești.

Filme Horror noi în 2019, bune de urmărit în serile reci de toamnă

Ready or not

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător.

Femeia va lupta la propriu pentru viața ei, încercând să supraviețuiască socrilor într-un letal joc de-a v-ați-ascunselea în noaptea nunții. Cu un start de câteva minute, Grace înțelege că trebuie să se ascundă undeva în somptuoasa vilă, iar mirele și ceilalți invitați, firește, să o găsească până în zori. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Zombieland: Double Tap

Umor negru și găleți de sânge oferea primul film Zombieland, despre un tânăr, Columbus (Jesse Eisenberg), care explorează ce a mai rămas din orașe după o apocalipsă zombie, alături de nou întâlniții pe drum Tallahassee (Woody Harrelson) și surorile Wichita plus Little Rock (Emma Stone și Abigail Breslin). Cei patru cautau să se adăpostească din calea zombilor. În sequel, protagoniștii vor avea de-a face cu zombies evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează.

The Addams Family

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams

De Halloween, clanul Addams revine așadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică.

Countdown

O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi malefice aflate pe urmele ei.

Crawl

O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: