3 zodii care sunt vampiri energetici. Stai cât mai departe de acești nativi

Cătălina Burghelea 25.10.2021, 11:40
3 zodii care sunt vampiri energetici. Stai cât mai departe de acești nativi

Sunt oameni lângă care ne putem simți foarte bine, în largul nostru. Această categorie de persoane ne luminează cu prezența, dragostea și vitalitatea lor. Pe cât sunt de luminoase, pe atât de contagioase. Există, însă, și oameni în preajma cărora simțim energii negative. Aceștia sunt vampiri energetici. Cum îi depistezi și ce trebuie să faci în momentul în care dai de un asemenea nativ?

Semne zodiacale considerate vampiri energetici

Dacă unele persoane emană stare de bine și căldură, vampirii energetici, în schimb, absorb energia oamenilor din jurul lor. Prezența lor cauzează dureri de cap și nervi, deoarece acționează ca un „aspirator”, acaparând toată forța vitală a celor din jur. Dacă acești oameni acționează adesea inconștient, este pentru că ei înșiși suferă și au nevoie de energie din afară pentru a funcționa. Iată care sunt cele trei zodii considerate vampiri energetici.

1. Berbec

Unii nativi din zodia Berbec au uneori profilul exact al vampirilor energetici. Aceștia au un caracter puternic și, prin urmare, pot controla cu ușurință încrederea partenerului lor. Impulsiv din fire, Berbecul poate spune cuvinte mari la nervi, determinându-te să-ți pierzi încrederea în tine. Prin natura sa combativă, vampirul Berbec îți cunoaște punctul slab și va ști cum să te joace pe degete atât psihologic, cât și emoțional. De aceea este bine să stai cât mai departe de el!

2. Pești

La fel ca nativul Berbec, și zodia Pești este un vampir energetic. Acest semn zodiacal poate fi uneori manipulator. Reușește să se poziționeze ca o victimă, să trezească empatie în tine, să te „miște” emoțional, apoi să te doboare. Peștii sunt, de asemenea, melancolici. Pesimismul lor îi determină să-și piardă cu ușurință încrederea în ei, forțându-i să-și încarce bateriile cu energie de la altcineva. Sunt conștienți că nu procedează bine, însă se gândesc mereu că ei sunt mai importanți decât persoanele din jurul lor.

Care sunt cele mai violente zodii

3. Fecioară

Având în vedere caracterul său strict și uneori sever, nativul Fecioară este în permanentă căutare a perfecțiunii. Foarte exigent, îi judecă dur pe cei din jur și uneori poate distruge tot în cale. Această zodie tolerează foarte puține critici și se victimizează pentru orice. Rigid și anxios, nativul Fecioară are foarte puțină încredere în el, de aceea apelează la energia apropiaților pentru a merge mai departe. Profilul său malițios este în realitate doar o mască a suferinței sale interioare, deoarece este foarte instabil emoțional.

Vampirii energetici au un numitor comun

Vampirii eenrgetici au, în cele din urmă, un numitor comun: lipsa de încredere în ei. Private de spontaneitate, emoțiile le sunt suprimate, creându-le frustrare și angoasă. Ei trebuie apoi să compenseze aceste energii negative hrănindu-se cu aura celuilalt, fără știrea lui. Dacă acționează de cele mai multe ori inconștient, este interesant sau chiar esențial în anumite cazuri să identifici acțiunile dăunătoare, pentru a te proteja mai bine de ele. Nu este deloc bine să accepți compromisuri, așa că pleacă din viețile acestor zodii-vampir sau evită-le pe cât posibil. Nu pierzi nimic, ci câștigi liniște, încredere în propriile forțe, iubire de sine și lista poate continua.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...