15 magazine din complexul Pandorf prădate de români. Hoții, arestați pe loc

Beatrice Dumitru 01.09.2022, 13:21
15 magazine din complexul Pandorf prădate de români. Hoții, arestați pe loc

Doi români au fost prinși la furat în Austria. Aceștia au sustras haine din complexul Designer Outlet din Parndorf și au fost arestați pe loc. Aceștia au furat peste 100 de articole din 15 magazine. Alți români au încercat să spargă o fabrică Chanel de lângă Paris.

Români prinși la furat în Austria

Angajații unui magazin au surprins o pe românca în vârstă de 38 de ani și pe partenerul ei de 52 de ani în timp ce furau articole vestimentare. În mașina acestora au fost găsite obiecte în valoare de aproximativ 10.000 de euro, a informat poliția de stat din Burgenland.

În geanta bărbatului, polițiștii au găsit și numeroase articole de îmbrăcăminte de pe care fuseseră scoase etichetele. Potrivit poliției austriece, cei doi cetățeni români și-au recunoscut fapta și au fost duși la închisoarea Eisenstad, notează newsweek.ro.

15 magazine din complexul Pandorf prădate de români. Hoții, arestați pe loc
Complaxul Pandorf se află în Austria.

Șase români au spart o fabrică Chanel

Alți români au fost prinși în noaptea de 27 spre 28 august în timp ce încercau să spargă un depozit al brandului de lux Chanel, de lângă Paris. Aceștia voiau să fure parfumuri și alte produse cosmetice, însă  au fost opriți de agenții de securitate, care au anunțat poliția.

Cei șase bărbați de origine română au domiciliul într-o tabără din Seine-Saint-Denis. Polițiștii au aflat că hoții aveau un plan foarte bine pus la punct. Ei au intrat în curtea depozitului cu o dubă pe care o furaseră cu doar câteva zile înainte, după ce au tăiat gardul. Au improvizat un sistem de cârlige și pârghii cu ajutorul cărora urmau să tragă din depozit paleții cu cosmetice direct în autovehicul

Doar unul din ei a fost prins la fața locului, care a și fost arestat, fiind recidivist, în timp ce ceilalți au reușit să fugă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...