146 de amenzi date de Poliție la un botez în Timișoara. Ce s-a petrecut acolo

Elena Avramescu 27.07.2020, 13:43
146 de amenzi date de Poliție la un botez în Timișoara. Ce s-a petrecut acolo

Un eveniment care trebuia să aducă numai bucurie s-a tranformat într-un necaz pentru 146 de persoane, asta datorită amenzilor usturătoare date de polițiștii timișoreni. Valorea amenzilor se ridică la peste 35.000 de lei.

146 de amenzi la un botez în Timișoara

Amenzile au fost date unor persoane dn localitatea Ghiroda, de lângă Timişoara. Nici organizatorul evenimentului nu a scăpat nepedepsit, fiind amendat cu 2.000 de lei, potrivit news.ro.

Botezul a avut loc la Biserica Penticostală Poarta Cerului , localizată pe strada Buşteni din comuna Ghiroda, aflată la marginea municipiului Timişoara. Atfel, Biserica a organizat evenimentul cu participarea a nu mai puțin de 250 de persoane.

Pentru acest lucru, poliţiştii timișoreni au aplicat 146 de amenzi în valoare de peste 35.000 de lei, fiindcă participanții la botez au încălcat legea.

146 de amenzi date de Poliție la un botez în Timișoara
146 de amenzi date de Poliție la un botez în Timișoara

146 de amenzi în valoare de 35.750 lei

Cei care au intervenit la locaţia desfăşurării botezului şi au legitimat participanţii au fost poliţiştii din Timişoara, jandarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara, cei de la Inspectoratul Judeţean şi poliţişti locali.

Astfel, pentru nerespectarea prevederilor privind distanţarea socială, polițiștii au aplicat 146 de amenzi în valoare de 35.750 lei. Un botez extrem de costisitor pentru toți participanții, în special pentru organizatorul evenimentul, eveniment nefericit în cele din urmă.

Amendă și pentru organizatorul evenimentului din Timișoara

Acesta a fost sancţionat pentru nerespectarea condiţiilor privind organizarea şi desfăşurarea de procesiuni în spații deschise, primind o amendă usturătoare în valoare de 2.000 lei.

După ce a avut loc intervenţia, botezul a fost încheiat, iar toate persoanele participante s-au retras de la locul întâlnirii, cu tristețe și buzunarele goale. A fost un botez cu adevărat de neuitat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...