10 ianuarie 2020. Care va fi cea mai afectată zodie de prima eclipsă de lună a anului

Diana Radu 10.01.2020, 17:22
10 ianuarie 2020. Care va fi cea mai afectată zodie de prima eclipsă de lună a anului

În această seară va avea loc prima eclipsă de Lună din 2020. Fenomenul astronimic va fi vizibil în toată țara, în intervalul 19:08 și 23:12. Maximul fenomenului va avea loc la ora 22:10, când aproape tot discul Lunii se va afla în penumbra Pământului. Cum vor fi afectate zodiile de prima eclipsă a anului?

Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020. Zodia care vor fi profund afectată

eclipsa de luna, 10 ianuarie, zodii
Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020. Zodiile care vor fi profund afectate

Berbec

Din cauza eclipsei de Lună, nativii acestei zodii vor avea tendința de a fi cei mai duri critici ai lor. Însă, există și o parte bună, astfel vor reuși să găsească adevărul din interiorul lor și să se redescopere. De asemenea, în acest demners nativii vor avea parte de toată susținerea celor din jur.

Taur

Taurilor eclipsa de Lună le va oferi energia de care au nevoie pentru a se concentra pe planurile de viitor, dar și pe cele actuale. Cel mai mare impact e asupra comunicării și energiilor de acasă. Pot fi și unele schimbări în legătură cu familia ta sau legate de domiciliul tău.

Gemeni

Fenomenul astrologic din această seară de 10 ianuarie îi va face pe gemeni să fie mult mai realiști și să renunțe la gândurile negative pe care le-au avut în ultima perioadă. De asemenea, își va ajuta să prindă mai multă încredere în forțele proprii și să-și autodepășească limitele.

Rac

Racii vor medita serios la aspectele din viața lor care le aduc beneficii și vor renunța la cele toxice. După această ”curățenie” pe care o vor face în viața lor, persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor concentra doar pe ceea ce contează și vor avea doar rezultate pozitive în tot ceea ce și-au propus.

Leu 

Deși nu-i caracterizează aceste stări, leii vor fi foarte calmi și înțelepți, datorită eclipsei de lună. Mai mult se vor bucura din plin de toate sfaturile pe care le vor primi de la cei din jurul lor și vor da dovadă de foartă multă răbdare. De asemenea, eclipsa îi va face să cugeteze la planurile lor de viitor.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trec, astăzi, printr-o mulţime de stări emoţionale provocate de o serie de veşti, unele foarte bune, iar altele mai puţin bune. Tot ce trebuie să faceţi este să trageţi mai multe concluzii din această zi şi să le consideraţi învăţături de minte.

Balanță

Balanțele își vor da seama de atitudinea nepotrivită pe care a adoptat-o până acum și vor încerca să fie mai umile, mai modeste și să învețe mai mult de la cei din jurul lor. Așadar, e o ocazie excelentă pentru acești nativi să devină mai înțelepți și să privească lumea cu alți ochi.

Scorpion

Acești nativi vor reuși să lase, în sfârșit, trecutul în spate și se vor concentra pe viitor. Sfatul astrologilor pentru scorpion este acela de a încerca să fie mai optimiști. Astfel, vor reuși să treacă cu brio peste momentele de tristețe. ”Lasă tot ce te-a deranjat în urmă, închide acel capitol pentru totdeauna, acceptând faptul că din toate acestea ai mai învăţat ceva util pentru tine”, au declarat astrologii.

Săgetător

Azi vei înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când ai vrea tu, așa că este bine să renunți la ambiție și să încerci să abordezi lucrurile cu mai mult calm. Dacă insişti să ajungi la un anumit ţel acum, din ambiţie, vei vedea că apar o mulţime de piedici neprevăzute în calea ta.

Capricorn

Eclipsa de Lună le va oferi capricornilor pauza de care aveau nevoie. Nativii vor avea parte de o zi liniștită în care se vor relaxa alături de persoanele dragi. De asemenea, le va oferi șansa de a privi viața dintr-o altă perspectivă care le va aduce o mulțime de beneficii nebănuite.

Vărsător

Vărsătorii vor reuși, în sfârșit, să scape de toate gândurile negative pe care le-au acumulat în anul precedent. Însă, nativii vor trebui să depună efort pentru a se detașa de toate problemele. Însă, după acest pas vor căpăta atâta încredere în ei, încât vor crede că pot muta inclusiv munții din loc.

Pești

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor intra în contact cu foarte multe persoane de la care vor primi sfaturi prețioase ce le vor folosi foarte mult în viață. În ceea ce-i privește pe prietenii nativilor, s-ar putea ca, în weekend, aceștia să nu fie încântați de alegerile nativilor în plan personal.

Urmăriți Impact.ro și pe