Zodiile care suferă cel mai rău din dragoste. Pentru ei iubirea e un adevărat chin

Badea Violeta 07.12.2021, 12:49
Zodiile care suferă cel mai rău din dragoste. Pentru ei iubirea e un adevărat chin

Se spune că într-un cuplu întotdeauna unul iubește mai mult și altul mai puțin. Și că sunt extrem de rare poveştile de iubire pe care, ce-i drept, le vedem mai mult în filme. Ai avut și tu o relație și ți s-a părut că tu ai fost cel/cea care a iubit mai mult? Asta poate pentru ca ești una dintre zodiile care suferă din dragoste. Iată nativii pentru care iubirea e un adevărat chin!

Ce nativi suferă tot timpul din dragoste

Berbec

Nativii Berbec sunt extrem de orgolioși. Cei mai mulți dintre ei preferă să iubească în tăcere și să nu-și arate adevăratele sentimente.

Întrucât nu își doresc să pară slabi în fața celorlalți. Deşi poate părea o strategie bună, mersul cu spatele şi precauţia pot însemna multă nefericire. De cele mai multe ori, nativii sfârșesc singuri și cu inima frântă.

Rac

Racii sunt foarte naivi. Se îndrăgostesc ușor, cred aproape orice și visează la povești de iubire. Tocmai din acest motiv, acești nativi au parte de drame din plin.

Odată dezamăgiți, racii au nevoie de foarte mult timp pentru a se vindeca. Cu toate astea, ei par să nu își învețe lecția, și mai devreme sau mai târziu o iau iarăși de la capăt.

Zodii care sufera din iubire
Zodii care sufera din iubire

Leu

Lei sunt puternici, orgolioși și refuză să-și arate sentimentele. Oricât de mult ar iubi, aceștia preferă să-și trateze partenerul cu indiferență.

Când visul lor romantic se sfârșește, ei ajung să aibă mari mustrări de conștiință. Ei suferă mult și nu pot trece ușor peste o despărțire. Vor rămâne cu un gust amar chiar dacă în viața lor apare și persoana potrivită.

Fecioară

Fecioarele pun suflet în relație. Cu toate astea, ele nu se pot controla și sunt extrem de cicălitoare chiar și cu persoana iubită. Vor să clădeasca o familie, dar după propriile reguli. Acești nativi au impresia că alegerile lor sunt perfecte și au tendința de a încerca să-i modeleze și pe ceilalți.

De asemenea, Fecioarele nu își asumă greșelile și țin neapărat ca totul să iasa cum vor ele. Tocmai din acest motiv, acești nativi ajung să fie părăsiți și abia atunci simt un sentiment de vinovăție.

Săgetător

Săgetătorii știu foarte bine ce își doresc de la viață și nu vor să piardă timpul cu parteneri nepotriviți. Ei își doresc o persoană care să le ofere siguranță, iubire și pe care să se poată baza. Tocmai din acest motiv, acești nativi riscă să sufere cumplit dacă sunt dezamăgiți din dragoste.

Pentru Săgetători o despărțire reprezintă un adevărat dezastru, fiindcă și-au pus toată încrederea și speranța într-o persoană care nu merita. Acești nativi își revin cu greu și ajung să creadă că nimeni nu le merită iubirea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...