Zodiile care se atrag ca un magnet. Împreună sunt cele mai longevive cupluri. Te numeri printre norocoşi?

Iancu Andreea 05.06.2021, 16:17
Zodiile care se atrag ca un magnet. Împreună sunt cele mai longevive cupluri. Te numeri printre norocoşi?

Se spune adesea că extremele se atrag, acesta fiind unul dintre motivele pentru care unele cupluri par atât de nepotrivite împreună și totuși reușesc să ajungă la un numitor comun. Pe de altă parte, astrele au și ele un cuvânt de spus, iar zodiile care se atrag ca un magnet ajung să fie și cele mai longevive cupluri. Află care este zodia cu care faci echipă bună în relație.

Zodiile care se atrag ca un magnet și formează cele mai longevive cupluri

Rac și Balanță

Chiar dacă par să fie mult prea sentimentali pentru Balanțe, empatia și emoția îi unesc pe Raci de cea mai echilibrată dintre zodii. Stabilitatea în cuplul format de cei doi nativi este dorința supremă a acestora într-o relație. În timp ce Balanța reușește să înțeleagă Racul, acesta îi oferă la schimb spiritul său practic, care îi lipsește Balanței. Sufletul celor două zodii este unul cu adevărat prețios.

Berbec și Gemeni

Deși la prima vedere cei doi nativi nu ar putea rezista împreună, în realitate zodiile sunt făcute una pentru cealaltă. Berbecul este mai practic din fire, în timp ce Gemenii sunt extrem de visători. De asemenea, în timp ce Berbecii merg pe rațiune atunci când au de rezolvat o problemă, Gemenii aleg să se lase ghidați de inimă. Relația dintre acești doi nativi ajunge însă să se dezvolte armonios. Ei reușesc să se inspire unul pe celălalt și să se completeze reciproc.

Zodiile care se atrag și formează cele mai longevive cupluri
Zodiile care se atrag ca un magnet

Leu și Săgetător

Leii și Săgetătorii sunt reprezentanții unor zodii puternice. Aceștia au șansa să se completeze sau să se distrugă reciproc. Dacă vor forma un cuplu sudat, Săgetătorii și Leii vor avea alături un partener de încredere în celălalt, împărtășind aceleași valori. Ambii nativi au încredere în forțele proprii și sunt altruiști cu cei din jur. Viețile lor, ca și cuplu, se împletesc perfect.

Taur și Fecioară

Perfecțiunea stă la baza valorilor ambelor zodii, care apreciază ordinea și cumpătarea. Aceste puncte comune îi ajută pe Tauri și Fecioare să formeze o echipă bună în relația de cuplu. În timp ce Taurul este un sprijin pentru Fecioară, aceasta din urmă îl ajută pe nativ să iasă din zona de confort.

Zodiile care se atrag și formează cele mai longevive cupluri
Care este zodia compatibilă cu a ta

Vărsător și Capricorn

Ambii nativi se potrivesc de minune în plan profesional. Vărsătorii sunt un izvor nesecat de idei, iar Capricornii iubesc proiectele noi. Totodată, nativul din Capricorn va fi un sprijin pentru scopurile Vărsătorului. De asemenea, Vărsătorul își va ajuta partenerul să nu rateze momentele esențiale din viață. Dacă cei doi nativi împărtășesc aceleași valori, vor rezista pe parcursul timpului.

Pești și Scorpion

Atât Scorpionii cât și Peștii sunt zodii extrem de sentimentale, însă își exprimă emoțiile în mod diferit. Pe de altă parte, nativii au numeroase lucruri în comun. Chiar dacă Peștii au o sensibilitate ieșită din comun, Scorpionii nu rezistă fără să arunce mici înțepături, însă această diferență nu le strică posibilitatea de a se înțelege în plan sentimental. Scorpionii au nevoie de o persoană cu care să își dezvăluie liber sentimentele, în timp ce Peștii au nevoie să se simtă iubiți.

Urmăriți Impact.ro și pe