Zodiile care pun capăt relațiilor toxice. Se întâmplă chiar azi

Cătălina Burghelea 24.11.2021, 11:25
Zodiile care pun capăt relațiilor toxice. Se întâmplă chiar azi

Din 23 noiembrie 2021, Luna a intrat în Rac. Această configurație astrală face loc reînnoirii, dar și deciziilor radicale. Trei zodii vor pune capăt relațiilor toxice în această perioadă. Este posibil chiar azi, 24 noiembrie.

Zodiile care vor pune capăt relațiilor toxice în timpul Lunii în Rac

Energia Lunii în Rac, care a început pe 23 noiembrie 2021, aduce stimă de sine crescută, dar și decizii radicale. Această perioadă va afecta trei zodii, care vor spune stop partenerilor toxici.

Toxicitatea anumitor relații se încheie pentru trei semne ale zodiacului. În această perioadă în care Luna va fi în Rac, unele zodii vor căpăta mai multă încredere în propriile forțe și vor dori să-și rezolve problemele conjugale. Vor întrerupe legăturile cu oamenii care le fac mai mult rău decât bine. În sfârșit, se vor gândi la ele însele și la cum să-și atingă cele mai mari aspirații. Și pentru asta își vor dori să aibă un anturaj binevoitor, care să le aducă multă armonie. Iată despre ce nativi este vorba:

1. Săgetător

Pentru Săgetător, o zodie cunoscută pentru numeroasele sale calități, această perioadă va fi propice unor schimbări. Acest nativ impulsiv decide să ia măsuri și să rupă o relație de prietenie sau amoroasă care îl vampiriza emoțional. Dă dovadă de mult tact într-o discuție care va stârni multă furie pentru interlocutorul său. Cu toate acestea, nu va fi descurajat de această atitudine.

Înainte de a lua această decizie, zodia Săgetător va cântări argumentele pro și contra, pentru a spune de ce a dat vina pe această persoană care l-a dezamăgit. În ciuda multor încercări de a păstra legătura, nativul Săgetător va renunța, în cele din urmă, pentru că sunt prea multe  vibrații negative.

Care sunt cele mai violente zodii

2. Leu

Această zodie, celebră pentru calitățile sale inestimabile, va decide să pună punct unei relații romantice în care nu se simte suficient de apreciată. Simte nevoia să fie admirată și își dorește un partener care să-i demonstreze acest lucru. Numai că simte indiferență din partea persoanei iubite, ceea ce îl plictisește teribil pe nativul focului, care decide să nu se mai implice. Nu mai tolorează acest tip de atitudine, motiv pentru care decide să plece din relația în care nu se simte deloc confortabil.

3. Capricorn

Acest semn zodiacal a ezitat mult timp înainte de a lua decizia care îi va afecta dinamica profesională. Și pe bună dreptate, persoana toxică care se învârte în jurul lui ar putea fi un coleg, un colaborator sau un superior ierarhic. Tirania acestei persoane va provoca o serie de emoții negative pentru Capricorn.

După o lungă perioadă de introspecție, nativul Capricorn va întrerupe, în cele din urmă, orice relație cu acest vampir emoțional. Împotriva tuturor așteptărilor, va purta o discuție din impuls și își va exprima toate reproșurile, înainte de a trânti ușa. Acest lucru nu va fi fără consecințe asupra vieții lui, dar ar putea fi o oportunitate pentru un nou început, dacă este șef.

La fel se poate întâmpla și cu statutul amoros. Sătul de reproșuri și acuzații, nativul Capricorn își ia hainele și pleacă definitiv din relația toxică în care se complăcea.

Urmăriți Impact.ro și pe