Zodiile care nu își pot stăpâni nervii. Răbufnesc din orice

Ana Anitoiu 19.10.2022, 08:29
Zodiile care nu își pot stăpâni nervii. Răbufnesc din orice

Fiecare persoană își poate pierde cumpătul în anumite situații, indiferent de data la care s-a născut, dar nativii unor zodii nu își pot stăpâni nervii și răbufnesc adesea din orice. Iată care sunt cei mai nervoși oameni, în funcție de zodie.

Berbec

Primul loc pe lista zodiilor care nu își pot stăpâni nervii este ocupat de Berbec. Acești nativi sunt colerici și pot deveni agresivi, atât verbal, cât și fizic, în cazul în care sunt jigniți sau agresați de cineva.

Persoanele născute în zodia Berbec se enervează foarte repede, din orice lucru mărunt, și au foarte puțin autocontrol atunci când se simt trădate, înșelate, mințite sau nedreptățite într-un fel sau altul. Noțiunea de a oferi o a doua șansă nu există pentru acești nativi.

Zodiile care nu isi pot stapani nervii
Unele zodii nu isi pot stapani nervii

Gemeni

Cel de-al doilea loc în clasamentul celor mai nervoase zodii este ocupat de Gemeni. Oamenii născuți în această zodie sunt de obicei sociabili, extrovertiți și pot fi sufletul petrecerii.

Pe de altă parte, acești nativi se pot enerva ușor și pot deveni dificili. Foarte orgolioși din fire, Gemenilor nu le place să își recunoască greșelile, iar atunci când își pierd cumpătul din cauza cuiva, nici nu se gândesc să îi lase loc acelei persoane să își expună punctul de vedere.

Rac

„Podiumul” celor mai nervoase zodii este completat de Rac. Persoanele născute în această zodie sunt de obicei introvertite, calme, preferând să nu își exteriorizeze sentimentele.

Însă, cei născuți în zodia Rac se enervează destul de repede și uită cu greu ceea ce i-a deranjat. Acești nativi obișnuiesc să poarte pică, iar persoanele care le-au greșit au slabe șanse să le mai intre în grații.

Leu

Firește, nu poate exista un clasament al celor mai nervoase zodii fără să fie menționată zodia Leu. Colerici, gălăgioși, agitați și adesea anxioși, acești nativi vor să fie mereu în centrul atenției și nu concep să fie refuzați.

Persoanele născute în zodia Leu se enervează din nimicuri, sunt imprevizibile și nu au nicio problemă în a se descărca pe cei care se află în jurul lor, indiferent dacă sunt vinovați sau nu.

Vărsător

Nici zodia Vărsător nu stă bine cu nervii. Acești nativi nu obișnuiesc să ierte și să uite când sunt nedreptățiți în vreun fel și sunt extrem de duri cu cei care-i trădează.

De obicei, Vărsătorii preferă să-și facă dreptate singuri. Sunt răzbunători și nimeni nu ar trebui să riște să intre într-o ceartă cu ei, dacă vor să aibă șansa de a continua relația cu aceștia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...