Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Ar face orice pentru persoana iubită

Ana Anitoiu 20.10.2021, 08:42
Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Ar face orice pentru persoana iubită

Orice persoană ar putea trăi o poveste de dragoste intensă, dar cinci zodii sunt cunoscute pentru pasiunea și nebunia cu care își iubesc partenerii. Acești nativi ar face orice pentru persoana iubită.

Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Berbec

Deși în primele etape ale unei relații Berbecilor le este foarte greu să își exprime sentimentele și să pară vulnerabili, ulterior, când capătă încredere deplină în partener, ei scapă de această problemă.

Cei născuți în zodia Berbec iubesc cu pasiune și sunt capabili de compromisuri și eforturi mari doar ca să-și vadă partenerii fericiți. Cât despre infidelitate, nici nu se pune problema, atunci când se hotărăsc să se dedice unei relații.

Zodiile care iubesc cu pasiune si nebunie. Ar face orice pentru persoana iubita
Un cuplu de indragostiti

Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Taur

De asemenea, Taurii iubesc intens. Foarte pasionali din fire, acești nativi nu își lasă partenerii să se plictisească. Fac mai tot timpul gesturi romantice, le place să-și declare dragostea chiar și în fiecare zi și nu pierd nicio ocazie să-și răsfețe persoanele iubite.

Totuși, acestor nativi le place să fie discreți în privința vieții lor personale, motiv pentru care nimeni nu i-ar bănui că în spatele ușilor închise pot da dovadă de prea mult romantism sau pasiune.

Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Rac

Racii tind să iubească pentru totdeauna. Până când simt că și-au găsit jumătatea, acești nativi obișnuiesc să aibă mai multe relații în care nu fac prea mari eforturi și pe care le tratează mai degrabă distrați, lăsând să se înțeleagă că ar putea trece oricând la următoarea. Însă, atunci când se îndrăgostesc cu adevărat, se schimbă complet.

De fapt, Racii își doresc o poveste de dragoste ca în cele mai bune filme romantice și nu se vor mulțumi niciodată cu mai puțin. Extrem de pasionali din fire, atunci când iubesc cu adevărat se dedică persoanei iubite și au grijă ca aceasta să fie fericită.

Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Balanță

Balanțele n-au chef să fie dezamăgite în dragoste, motiv pentru care nu se grăbesc să înceapă o relație. Trebuie ca mai întâi să le fie câștigată încrederea pentru a-și da voie să se îndrăgostească.

Totuși, atunci când se îndrăgostesc, adoră să facă gesturi romantice și să-și surprindă plăcut persoana iubită. Însă, partenerul sau partenera va trebui să le înțeleagă flirturile involuntare și nesemnificative pe care obișnuiesc să le facă doar ca să se distreze.

Zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie. Pești

Când se îndrăgostesc persoanele născute în zodia Pești, află toată lumea. Acestea nu sunt deloc discrete în privința relației lor și nu înțeleg rostul acestei discreții. Ele simt nevoia să le spună tuturor că și-au găsit jumătatea și vor să se mândrească cu partenerul sau partenera.

În plus, Peștii obișnuiesc să creeze tot felul de momente romantice pentru persoanele iubite. Fie că le pregătesc un mic dejun delicios la pat, o cină cu lumânări sau o călătorie spontană, fie că lasă o simplă declarație de dragoste pe frigider, ei găsesc întotdeauna o modalitate ca să-și facă partenerii fericiți. Vezi AICI care sunt cele mai incompatibile zodii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...