Zodiile care îşi vor ierta partenerii pentru tot. 2022 e anul marilor împăcări

Andra Daoud 16.01.2022, 15:04
Zodiile care îşi vor ierta partenerii pentru tot. 2022 e anul marilor împăcări

Anul 2022 vine cu schimbări importante, pe plan sentimental, pentru zodii. În timp ce unii nativi se vor îndrăgosti și își vor găsi jumătatea anul acesta, alții se pot întoarce la parteneri din trecutul lor și pot relua relații din punctul în care le-au lăsat cu ani în urmă. Iată care sunt zodiile care în 2022 își vor ierta partenerii!

Zodiile care își vor ierta partenerii pentru tot

În timp ce unii sunt de părere că „ciorba reîncălzită nu mai are același gust”, există și oameni care nu au nicio problemă în a se împăca cu foștii parneri și a relua relația din punctul în care a rămas. Unii nativi consideră că este un avantaj să revii într-o relație mai veche, pentru că li se oferă a doua șansă și vor ști exact cum să o folosească și să nu mai facă aceleași greșeli. Dacă te-ai născut sub unul dintre semnele zodiacale care urmează, sunt șanse mari ca în 2022 să te întorci la un fost partener cu care nu ai încheiat încă socotelile.

Rac

Acești nativi sunt renumiți pentru faptul că se aruncă cu capul înainte și se lasă duși de val atunci când iubesc. Se lasă ghidați de sentimente și intuiție într-o relație, iar atunci când decid să se despartă, își imaginează cum ar fi viața lor fără partener. Dacă pentru ei este de neconceput să trăiască fără persoana iubită, sunt dispuși să ierte și să treacă peste orice pentru a fi împreună, chiar și peste indifelitate. Acest lucru nu înseamnă că partenerii trebuie să profite de bunătatea lor, pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Taur

Taurii iubesc relațiile de lungă durată, iar atunci când se implică emoțional, vor să aibă garanția că este ceva serios, nu doar o aventură. Dacă ajung să se despartă, au tendința să se blameze pe ei înșiși. Taurii vor face tot posibilul să se întoarcă la persoana iubită, deoarece iubesc stabilitatea.

Zodiile care îşi vor ierta partenerii pentru tot. 2022 e anul marilor împăcări
Zodiile care îşi vor ierta partenerii pentru tot. 2022 e anul marilor împăcări

Pești

Peștii vor încerca, cu zâmbetul pe buze, să flirteze cu un fost partener, pentru a se convinge dacă mai există sau nu sentimente la mijloc. Acești nativi nu se lasă influențați de lucrurile negative și nu se gândesc prea mult la consecințe, așa că dacă vor simți că este loc pentru o împăcare, var face acest pas cu ochii închiși. Acest lucru s-ar putea să le aducă dezamăgiri pe viitor.

Balanță

Acești nativi cântăresc mult lucrurile înainte de a lua o decizie, iar atunci când hotărăsc să încheie sau să înceapă relații nu fac excepție. Balanțele cred în puterea oamenilor de a se schimba în bine și că mai cred că aceștie pot renunța la aspectele toxice din viețile lor, dar realitatea îi poate contrazice și îi poate „lovi” în plin uneori. Cu toate acestea, sunt dispuși să ofere a doua șansă, chiar dacă lucrurile s-au terminat urât pentru ei în trecut.

Fecioară

Acești nativi au tendința să facă multe grșeli în relații, motiv pentru care au de pierdut. Încăpățânarea și dorința de a face lucrurile așa cum vor ei contribuie negativ la armonia din cuplu. Fecioarele sunt gata să revină la o fostă iubire, pentru a-și confirma că despărțirea nu s-a produs din cauza lor, ci a partenerului. Își doresc permanent să fie apreciate și tânjesc după afecțiune, iar dacă un fost partener e gata să le ofere aceste lucruri, ele sunt gata să ierte.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe