Zodii cu mare noroc în dragoste. Horoscopul iubirii pentru a doua parte a anului 2021

Iancu Andreea, Ana Ionescu 28.07.2021, 10:05
Zodii cu mare noroc în dragoste. Horoscopul iubirii pentru a doua parte a anului 2021

Astrele reprezintă unul dintre cele mai analizate aspecte atunci când vorbim despre o relație de cuplu. Iar unele zodii par să se bucure de mare noroc în dragoste, horoscopul iubirii pentru a doua parte a anului dezvăluind care sunt nativii ce reușesc să își contureze o relație amoroasă în acest final de 2021. Astrologii explică ce se întâmplă cu unele zodii în următoarea perioadă, din punct de vedere al relațiilor de iubire.

Horoscopul iubirii. Ce zodii au mare noroc în dragoste

În timp ce unii nativi se îndrăgostesc extrem de ușor, alții sunt mai rezervați când vine vorba despre relațiile amoroase. Totuși, se pare că astrele oferă o predispoziție la îndrăgostit pentru unii nativi, având în vedere că sunt zodii care au mare noroc în dragoste în horoscopul iubirii. Astrologii au dezvăluit care sunt acei nativi care au șansa de a cunoaște fiorii dragostei în perioada următoare. Se pare că un secret esențial în aflarea norocului în amor stă în cifrele datei de naștere.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre acele zodii cu noroc în dragoste, în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, specialistul explicând ce reprezintă cifra zilei de naștere în contextul relațiilor amoroase. Află cât de norocos ești în iubire, în funcție de ziua ta de naștere. Data în care ai venit pe lume te poate influența în amor.

Ce zodii au mare noroc în dragoste
Horoscopul iubirii. Ce zodii au noroc în dragoste

Ce spune data nașterii despre șansa ta în dragoste

Ziua 1 – Dacă te-ai născut la această dată, ai tendința de a te îndrăgosti ușor. La fel de simple sunt însă și despărțirile în cazul tău. De aceea, te pot aștepta multe eșecuri amoroase. În ciuda dificultăților de a-ți găsi jumătatea, te potrivești cu cei născuți în zilele: 1, 10, 19 și 28.

Ziua 2 – Spiritul analitic este remarcat și în dragoste, fiind genul de persoană care analizează foarte bine lucrurile înainte de a face un pas sau de a lua o decizie. Din păcate, vei avea parte de patru eșecuri în dragoste. Astrologii susțin că ești compatibil cu cei născuți în zilele de 2, 20 și 29.

Ziua 3 – Încrezători în forțele proprii, cei născuți în această zi se îndrăgostesc rapid, motiv pentru care sunt sfătuiți să analizeze mai bine situațiile și persoanele cu care intră într-o relație. Dacă te numeri printre cei născuți într-o zi de 3, ești compatibil cu  un partener născut pe 3, 21 și 30.

Ziua 4 – Ești genul care se dedică în totalitate în dragoste, fiind o fire săritoare și căreia îi place să ajute. Există o compatibilitate cu alte persoane născute pe 13, 22 și 31.

Ziua 5 – Focul iubirii îi mistuie pe cei născuți într-o zi de 5, însă aceștia sunt genul de persoană care preferă să nu se exteriorizeze. Persoană în general vulnerabilă, ești compatibil cu cei născuți din 5, 14 și 23.

Ziua 6 – Fidelitatea este punctul principal pe care te bazezi într-o relație. O compatibilitate sporită este remarcată în cazul tău și al celor născuți în zilele de 6, 15, 26.

Ziua 7 – Nu obișnuiești să îți arăți sentimentele, fiind mai degrabă genul de persoană care preferă acțiunea, nu vorbele. Te potrivești de minune într-o relație cu cineva născut pe 7, 16 și 25 ale lunii.

Ziua 8 – Ești un romantic incurabil, mai cu seamă pentru că îți dorești să simți fiorii dragostei, în detrimentul singurătății. Ai nevoie de o iubire adevărată pentru a te simți în siguranță, însă vei experimenta trei eșecuri în dragoste. Ești compatibil cu 8, 17 și 26.

Ziua 9 – Din păcate, persoanele născute la această dată sunt genul care nu apreciază partenerul decât după despărțire. Aceștia vor trece prin patru eșecuri de-a lungul timpului, fiind compatibili cu  cei născuți pe 9, 18 și 27.

Ziua 10 – Cei născuți într-o zi de 10 nu obișnuiesc să se implice în relații. Ei vor avea parte de două eșecuri de-a lungul timpului și sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 11, 28.

Ziua 11 – Ești genul care nu face primul pas, fiind mai degrabă orientat către analiză. Un singur eșec în dragoste te va marca. Ești însă compatibil cu cei născuți pe 2, 11 și 29 ale lunii.

Ziua 12 – Doar sentimentele puternice îi determină pe aceștia să se implice într-o relație. Persoanele născute într-o zi de 12 sunt compatibile cu 12, 21 și 30 ale lunii.

Ziua 13 – Aceste persoane sunt genul care iubesc cu pasiune și oferă totul într-o relație. Totuși, nu sunt scutite de eșecuri, având cinci astfel de neșanse în dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 și 31.

Ziua 14 – Pasionali și iubitori, cei născuți într-o zi de 14 vor trece totuși prin trei eșecuri în dragoste. Aceștia sunt compatibili 5, 14 și 23 ale lunii.

Ziua 15 – Sunt genul care devin mai întâi prieteni și apoi ajung la iubire, punând accent pe încredere. Au șase eșecuri. Sunt compatibili cu 6, 15, 24 ale lunii.

Ziua 16 – Acestea sunt genul de persoane care preferă să se înțeleagă cu partenerul din priviri. Au un singur eșec pentru că sunt selectivi în relațiile amoroase. Sunt compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25.

Ziua 17 – Sunt într-o continuă căutare și nu se opresc până când nu își găsesc dragostea adevărată. Numărul de eșecuri în dragoste va ajunge la patru. Sunt compatibili cu cei din 8, 17 și 26.

Ziua 18 – Și ei sunt genul care înțeleg dragostea abia după ce au pierdut-o. Sunt compatibili cu cei din: 9, 18, 27 ale lunii.

Ziua 19 – Mai puțin implicați în iubire, cei născuți pe 19 au nevoie ca partenerul să ajungă să le câștige încrederea. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei din 1, 10, 19, 28.

Ziua 20 – Persoane sensibile, aceștia au tendința de a analiza foarte mult lucrurile din relație. Au parte de patru eșecuri. Sunt compatibili cu cei din  1, 11, 20 și 29.

Ziua 21 – Firi romantice, ei caută un partener care să reprezinte persoana ideală pentru ei. Totuși, au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 3, 12, 30.

Ziua 22 – Aceste persoane se dedică în totalitate relației, fiind familiști convinși. Au cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu 4, 13, 22 și 31.

Ziua 23 – Cei născuți într-o zi de 23 se îndrăgostesc repede și iau decizii la fel de repede. Au un singur eșec în dragoste. Sunt compatibili cu: 5, 14 și 23.

Ziua 24 – În cazul acestora, iubirea vine ușor, în urma unei prietenii. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu: 6, 15 și 24.

Ziua 25 – Aceste persoane nu obișnuiesc să se exteriorizeze, fiind mai degrabă introvertiți. Au două eșecuri. Sunt compatibili cu 7, 16, 25.

Ziua 26 – Sunt firi care nu se implică prea mult în iubire, dorind ca partenerul să fie cel care își demonstrează dragostea. Au două eșecuri. Sunt compatibili cu 1, 10, 19 și 28 ale lunii.

Ziua 27 – Se numără printre cei care gândesc mult înainte de a face primul pas, ratând astfel multe oportunități. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu: 2, 11, 29 și 20.

Ziua 28 – Pentru că sunt încrezători în dragoste, aceștia nu vor rămâne singuri niciodată, având însă mai degrabă o tendință către dragostea carnală. Au parte de patru eșecuri. Sunt compatibili cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii.

Ziua 29 – Capabili de sentimente puternice, aceștia trebuie să se lupte pentru a câștiga încrederea partenerului. Au cinci eșecuri. Sunt compatibili cu cei din 5, 15 și 25 ale lunii.

Ziua 30 – Încearcă adesea să își testeze partenerul, evaluând persoana de lângă. Au patru eșecuri. Sunt compatibili cu cei născuți cu cei din 1, 12, 21 și 30.

Ziua 31 –  Înțeleg foarte greu sentimentul de dragoste, obișnuind să revină la vechile iubiri. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 4, 13, 22 și 31.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...