Zodii care mint de îngheaţă apele. Au minciuna în sânge, nu se pot abţine

Ioana Bucur 08.02.2022, 16:45
Zodii care mint de îngheaţă apele. Au minciuna în sânge, nu se pot abţine

Este adevărul cea mai bună soluție? Nu pentru toată lumea. În situații dificile, critice, în momentele în care trebuie să își scoată așii din mânecă pentru a avansa în carieră, în societate, în viață, există unii oameni care vor apela, fără nicio urmă de ezitare, la minciună. Își pot schimba personalitatea, comportamentul și reacțiile în funcție de persoanele din fața lor, reușind astfel să le intre sub piele. Astrologii au realizat o listă cu zodii care mint de îngheaţă apele.

Cele patru zodii care mint fără ezitare

Chiar și cei care nu cred în zodiac și horoscop trebuie să recunoască faptul că oamenii născuți în aceleași perioade ale anului au câteva trăsături comune. Și când vine vorba despre cunoașterea firii umane și a modului în care am putea fi păcăliți, manipulați, este important să știm care sunt acele zodii care mint de fiecare dată când au ocazia.

Berbec

Berbecii sunt considerați cei mai temperamentali, chiar agresivi nativi ai zodiacului. Sunt plini de ei, foarte orgolioși și nu vor învăța niciodată să reacționeze calm când sunt criticați, așa că, de fiecare dată când vor fi puși în situația de a ieși din discuții tensionate, vor apela la minciună.

Pentru ei, minciunile încep să apară mai ales când vine vorba despre dragoste, relațiile fiind punctul lor sensibil. În loc să se concentreze pe sentimentele ce îi leagă de persoana iubită, ajung să transforme totul într-un joc.

Gemeni

Extrovertiți și sociabili, cei născuți în zodia Gemeni nu au niciodată probleme de acomodare în grupuri noi, indiferent de interesele sau personalitatea celor cu care interacționează, iar asta se întâmplă tocmai datorită faptului că mint fără niciun efort.

Sunt buni manipulatori și urăsc conflictele așa că încearcă să scape de momentele tensionate folosind minciuna.

Zodii care mint de îngheaţă apele. Au minciuna în sânge, nu se pot abţine

Scorpion

Adevărul devine un detaliu neimportant când Scorpionii vor să își îndeplinească scopurile, fie pe plan sentimental, fie pe plan profesional.

Secretoși din fire, nativii Scorpion sunt actorii zodiacului. Mereu atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor, vor juca de fiecare dată cartea nepăsării, neimplicării. Atunci când are probleme, această zodie știe să se prefacă și să îi inducă în eroare pe ceilalți pentru a nu pierde teren.

Vărsător

Nativii Vărsător par dependenți de minciună, însă nu vor recunoaște niciodată că nu au spus adevărul, în ciuda tuturor dovezilor împotriva lor.

Adoră să domine persoanele din jurul lor, fiind și maeștri ai manipulării, astfel încât „victimele” lor să nu își dea seama că sunt păcălite. Aceștia pot privi în ochi o persoană și îi pot spune mii de minciuni cu zâmbetul pe buze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...