Zodii avantajate în martie 2023. Au mare noroc, sunt binecuvântate

Emanuela Pană 01.03.2023, 17:58
Zodii avantajate în martie 2023. Au mare noroc, sunt binecuvântate

Prima lună de primăvară aduce numeroase schimbări pentru nativi, iar partea bună este că, datorită lui Mercur și lui Venus, majoritatea zodiilor va avea parte de noroc. Aceste două astre benefice îi ajută pe nativi în carieră, dar și să se elibereze de cele mai dificile probleme familiale. Citește horoscopul lunii acesteia și află mai multe despre zodii avantajate în martie 2023.  

Horoscop martie 2023 

Luna martie, cu care debutează oficial anotimpul primăvara, va fi una plină în ceea ce privește evenimentele astrologice. Soarele tranzitează zodia Pești până pe 20 martie, când are loc echinocțiul de primăvară. Tot atunci începe noul an astronomic și astrologic. În același timp, martie este o lună cu mișcări planetare interesante.  

În fruntea clasamentului ar fi Saturn, care începe să tranziteze zodia Pești din 7 martie, apoi Pluto, care intră în zodia Vărsător pe 23 martie. Drept urmare, unii nativi se pot confrunta cu stări de anxietate, se pot simți singuri și pot simți nevoia de a face un pas înapoi.  

În plus, în martie avem și nunta cosmică, atunci când Soarele intră în Berbec și Luna în Taur, între 20 și 25 martie. Iată cum vor fi influențate zodiile de evenimentele astrologice din luna martie 2023, dar și de prezența Lunii Negre (asociată în astrologie cu inconștientul, cu partea ascunsă, obscură a minții și a spiritului uman). 

Zodii avantajate în martie 2023 

Câteva semne zodiacale vor avea o perioadă foarte bună la începutul acestei primăveri, concentrându-se pe cunoaștere, iubire de sine, și evoluție. Unii nativi se vor confrunta, însă, și cu mici neplăceri. Citește horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie în parte. 

Berbec 

Martie este cea mai bogată lună în evenimente pentru zodia ta. După data de 19 martie, Mercur și Soarele vor ajunge în Berbec, iar pe 21 martie Luna nouă va răsări în Berbec. Conjunctura astrală sugerează că a venit momentul să treci la acțiune și să dai curs proiectelor dificile pe care le-ai ocolit până acum. Nu uita că îl ai de partea ta pe Mercur, care te ajută la negocieri. 

Taur 

Mici schimbări vor avea loc în viața ta personală în luna martie, însă ele sunt extrem de importante pentru liniștea ta sufletească. Se anunță o perioadă armonioasă pentru tine, dar și pentru cei dragi, care îți vor aduce vești bune. În plus, situația financiară se va îndrepta, existând posibilitatea de a te bucura de câștiguri mai mari decât de obicei la mijlocul lunii martie.  

Gemeni  

Din cauza persoanelor care îți datorează bani, este posibil ca în prima parte a lunii martie să te confrunți cu probleme financiare. Din fericire, bugetul tău personal se va reface în a doua parte a lunii și vei putea face planuri noi cu persoana iubită. De asemenea, te bate gândul unei călătorii peste hotare. 

Citește și: Horoscop zilnic, 1 martie 2023. Zodia Gemeni trebuie să aibă mai multă răbdare

Zodii avantajate în martie 2023 – Rac 

Astrele te sfătuiesc să te bucuri de zilele senine din luna martie și să organizezi micile evenimente și distracții alături de persoana iubită la care visezi. Însă, încearcă să păstrezi o atmosferă cât mai echilibrată în relația intimă și nu reacționa exagerat la micile greșeli ale partenerului. Marte traversează zodia Gemenilor, astfel că micile neînțelegeri pot fi rezolvate rapid cu puțină bunăvoință. 

Zodii avantajate in martie 2023
Zodii avantajate in martie 2023

Leu  

În luna martie ar fi bine să acorzi mai multă atenție schimbărilor de la locul de muncă și să te străduiești mai mult în ceea ce privește obligațiile și proiectele dificile. Partea bună este că, în prima jumătate a lunii, te vei bucura de creativitate și inspirație, iar, cu puțină ambiție, vei înregistra succese profesionale. Și a doua parte a lunii se anunță excelentă, deoarece vei pune ban pe ban și vei efectua acele reparații ample. 

Fecioară 

Te așteaptă o perioadă mult mai animată în cele ce urmează, iar distracția va fi în toi. Vei participa la diverse evenimente familiale și îți vei face noi planuri. Mercur, astrul guvernator al zodiei tale, va traversa zodiile Pești și Berbec în martie 2023, ceea ce înseamnă că, în prima jumătate a lunii, este bine să pui bani deoparte, ca în a doua jumătate să te poți bucura de investiții planificate.  

Balanță 

Urmează o perioadă frumoasă și prielnică din toate punctele de vedere pentru zodia ta. Relația amoroasă în care te afli se bucură acum și de susținerea lui Venus, care te îndeamnă la planuri de viitor alături de persoana iubită. În schimb, dacă ești singur/ă, trebuie să știi că există mari șanse de a cunoaște pe cineva alături de care să rămâi în viitorul apropiat.  

Vezi și: Zodia care primește o mărire de salariu în martie 2023. Câștiguri uriașe pentru acești nativi

Zodii avantajate în martie 2023 – Scorpion 

Astrele ți-au pregătit cadouri frumoase pentru martie 2023. Influența lor benefică te poate ajuta să transformi unul dintre cele mai arzătoare visuri ale tale în realitate. Totodată, vei beneficia de câștiguri importante și vei înregistra un progres în carieră. Luna nouă care sosește în Berbec pe 21 martie va fi de bun augur. Este șansa ta să faci o schimbare radicală pentru viitor! 

Săgetător  

În martie, vei pune capăt problemelor financiare cu ajutorul lui Venus, sub influența căreia vei descoperi noi surse de câștig, dacă ești dispus/ă să mai sacrifici din timpul liber. În plus, cea de-a doua jumătate a lunii martie, dominată de Mercur în zodia de Foc a Berbecului, vine cu vești bune, căci s-ar putea să pui bazele unei afaceri.  

Capricorn 

Luna martie va fi o perioada excelentă pentru zodia ta, deoarece nu vei duce grija banilor, ba chiar te vei bucura de prosperitate și te vei distra alături de familia ta, cu care vei petrece mai mult timp. În plus, Venus îți protejează mariajul, dragostea și tot ce este de valoare pentru tine. Totodată, te poate ajuta să faci investiții importante și să câștigi ulterior sume frumușele de bani.  

Vărsător  

Prima lună de primăvară vine cu vești bune pentru tine, căci te vei bucura, în sfârșit, de zile mai liniștite. Cu toate acestea, vei simți o nevoie arzătoare de a-ți reorganiza viața. Munca și cariera vor fi pe primul plan în cea de-a doua jumătate a lunii martie, astfel că nu vei avea parte de prea mult timp liber.  

Zodii avantajate în martie 2023 – Pești 

Luna martie este, fără doar și poate, luna ta norocoasă. Mercur și Saturn intră în zodia Peștilor, ceea ce înseamnă că vei avea parte de sprijin dacă vor apărea situații mai dificile. În plus, influența lui Venus va face ca în a doua jumătate a lunii să avansezi cu toate proiectele tale ambițioase. Prietenii vor fi de partea ta și vei petrece clipe minunate alături de ei.  

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...