Zodiacul florilor. Ce plantă eşti în funcţie de ziua în care te-ai născut

Badea Violeta 03.03.2022, 11:22
Zodiacul florilor. Ce plantă eşti în funcţie de ziua în care te-ai născut

Dacă ești pasionat de astrologie, sunt șanse să fii încântat de această descoperire fabuloasă. Crezi sau nu, fiecărui semn zodiacal îi corespunde câte o floare. Aceasta îți înfățișează trăsăturile, mentalitatea, ceea ce îți place și ceea ce nu îți place. Află ce plantă eşti în funcţie de ziua în care te-ai născut.

Ce floare ești în funcție de ziua în care te-ai născut

Care este semnul tău? Ești un Scorpion pasional, un Taur practic sau un Rac romantic incurabil? Este posibil ca datorită zodiacului floral să afli că ești mult mai mult de atât. Este important de știut că acesta este format din nouă zodii, iar fiecărui semn îi corespunde câte o floare.

Pentru a afla ce zodie ești în zodiacul floral nu este nevoie de un calcul greo, ci doar de ziua nașterii. Iată care sunt cele nouă zodii:

  • Floarea Soarelui – cei născuți în zilele de 1, 10, 19, 28

Nativii din această zodie sunt plini de energie, încrezători și capabili să îndeplinească activități de conducere. Cei născuți sub acest semn zodiacal se implică în tot felul de proiecte și dispun de o imaginație extrem de bogată.

Acești nativi sunt foarte sociabili. Calitățile lor expresive și inteligente îi fac să fie prieteni amuzanți și tovarăși prețioși.

  • Bujorul –  persoanele născute în zilele 2, 11, 20, 29

Acești nativi sunt extrem de încăpățânați și arțăgoși. Cu toate astea, ei au și o latură caldă, romantică și senzuală. De asemenea, persoanele născute în acest semb zodiacal nutresc o dragoste extrem de puternică pentru lucrurile frumoase, pentru artă și muzică.

În relațiile de iubire, aceștia pot deveni adesea posesivi, dar sunt loiali, atât timp cât simt că sentimentele lor sunt împărtășite.

Horoscopul floral
Horoscopul floral
  • Papucul-Doamnei – cei născuți în zilele de 3, 12, 21, 30

Adesea considerați cei mai sensibili dintre semnele zodiacale, naticii Papucul-Doamnei sunt romantici incurabili. Specialiștii spun că personalitatea acestora poate fi rezumată la un singur cuvânt: sensibilitate.

Acest lucru îi face extrem de răbdători, empatici, sociabili și iubitori. Totodată aceste persoane sunt considerate a fi timide și delicate.

  • Albăstreaua – cei născuți în zilele de 4, 13, 22, 31

Cei mai dominanți, creativi și extrovertiți dintre toate semnele zodiacale, acești nativi sunt, de asemenea, calzi, generoși și iubitori.

Puternici, onorabili, încrezători în ei înșiși și demni, cei care împart acest semn de naștere gândesc și acționează ca adevărați gentlemeni.

  • Macul – persoanele născute în zilele 6, 15, 24

Cu o înclinație pentru detalii, acești nativi sunt recunoscuți pentru personalitatea lor meticuloasă și sârguincioasă. Și, deși persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt frecvent modeste și timide, sub exteriorul lor modest și rezervat se ascunde și o latură înțeleaptă și spirituală, cu o înțelegere ascuțită a oamenilor din jurul lor.

  • Orhideea – cei născuți în zilele de 7, 16, 25

Acești nativi adoră echilibrul și armonia. Romantici și fermecători, cei născuți sub acest semn zodiacal sunt în mod natural buni și blânzi.

Urăsc minciuna și sunt adepți ai corectitudinii, evită să aibă în jur persoane false. De asemenea, acești nativi sunt destul de pacifiști, evitând pe cât posibil conflictele.

  • Margareta – cei născuți în zilele de 8, 17, 26

Cunoscuți ca fiind cei mai intenși dintre semnele zodiacale, acești nativi sunt puternici, dar și pasionali. Tenacitatea și voința lor sunt imense, convingerea lor este puternică, și totuși cei născuți sub acest semn sunt, de asemenea, foarte sensibili și emotivi.  Atunci când sunt inspirați, se spune că acești nativi pot realiza tot ceea ce își doresc.

  • Trandafirul – cei născuți în zilele de 9, 18, 27

Acești nativi sunt extrem de responsabili. Te poți baza pe ei în orice situație, sunt stabili și serioși. De asemenea, cei născuți sub acest semn sunt dedicați și fideli persoanelor pe care le iubesc.

Cu o inimă deschisă, un spirit generos și compasiune, nu este surprinzător faptul că acești nativi tind să își facă foarte mulți prieteni.

  • Irisul – cei născuți în zilele de 5, 14, 23

Persoane calde, romantice și senzuale, cei născuți sub acest semn sunt recunoscuți pentru sensibilitatea lor. Acești nativi nutresc o dragoste la fel de puternică pentru lucrurile frumoase, pentru plăcere și confort. Ei adoră să fie răsfățați și tot timpul aranjați.

Urmăriți Impact.ro și pe