Zodiac egiptean. Ce îți rezervă viitorul în funcție de zodie. Predicțiile sunt inedite

Stan Filon 10.12.2021, 15:59
Zodiac egiptean. Ce îți rezervă viitorul în funcție de zodie. Predicțiile sunt inedite

Te-ai gândit vreodată ce zodie ești în horoscopul egiptean, unul dintre cele mai vechi de pe pământ? Ei bine, trebuie să știi că zodiacul egiptean are tot 12 zodii, care sunt reprezentate de câte un zeu la care egiptenii se rugau. Acești zei le oferă protecție și bunăstarea oamenilor în funcție de data în care sunt născuți.

Zodiac egiptean – Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Acesta este primul semn al zodiacului egiptean si semnifica capacitatea de a o lua de la capat. Cei nascuti sub semnul zodiacal al Nilului sunt pasionali și le place să trăiască viața cât mai intens, pentru a avea ce povesti la bătrânețe. Nu îi plac situațiile conflictuale. Sunt compatibili cu Set si Amon-Ra.

Amon-Ra (8-21 ianuria, 1-11 februarie)

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt lideri înăscuți și sunt cunoscuți pentru deciziile lor mereu bune. Cântăresc bine situațiile, iar atunci când decid ce să facă mai departe, c siguranță aleg cea mai bună variantă. Au o putere mare de concentrare și fac față cu brio chiar și în situații limită. Sunt compatibili cu Nil si Horus.

Afla ce-ti rezerva viitorul in zodiacul egiptean
Afla ce-ti rezerva viitorul in zodiacul egiptean

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Persoanele născute sub zodia Mut sunt foarte grijulii și se pun pe ele pe ultimul loc. Parcă și-au făcut un scop în viață în a-i ajuta pe ceilalți. Aceștia ar putea face cariere ca avocati/ procurori sau ca profesori. Sunt compatibili cu Thor si Amon-Ra.

Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

Nativii Geb sunt persoanele foarte intuitive. Nu au nevie de prea multe detalii pentru a înțelege o situație, la care se poate adapta foarte bine. Cu toate acestea, nu iau cele mai bune măsuri atunci când situația scapă de sub control.
Sunt compatibili cu Horus si Set.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Nativii Osiris pot avea doua tipuri de personalitate. Un acare va face orice pentru a-și atinge visele și una care este destul de vulnerabilă. Sunt persoane pline de energie, dar pot fi ușor de rănit. Sunt prieteni adevărați, atunci când ajungi să îi cunoști. Sunt compatibili cu Isis si Thoth.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombie, 19-31 decembrie)

Nativii din aceasta zodie nu umblă cu ocolișuri, ci sunt foarte directi. Vor spune intotdeauna ceea ce gandesc, intr-o maniera directa. Ii protejeaza pe cei pe care ii iubesc. Le place sa se joace si sunt foarte energici. Sunt compatibili cu Thoth si Osiris.

Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Nativii Thoth sunt printre cele mai înțelepte persoane din horoscopul egiptean. Au o memorie fantastica și nu uita niciodata datoriile catre ceilalti indiferent ca sunt bune sau rele. Le va plăti cu vârf și îndesat! Sunt foarte vorbăreți și se fac foarte ușor plăcuți. Sunt compatibili cu Isis si Bastet.

Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Horus sunt persoane curajoase care fac orice pentru a obtine ce doresc in viata. Adora să se știe în siguranță și sunt foarte optimiști. Vor totul, dar prin muncă cinstită. Sunt compatibili cu Bastet si Geb.

Anubis (8-27 mai, 29 iunie -13 iulie)

Anubi le oferă nativilor liniște sufletească. Nativii preferă să trăiască în liniște alături de cei dragi. Nu le place riscul, nu vor fi niciodată pasionați de jocuri de noroc, ci doar de armonia sufletească. Sunt compatibili cu Isis si Bastet.

Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Nativul născut în zodia Seth adoră sa mearga dintr-un loc in altul in functie de oportunitatile pe care viața i le scoate în cale. Sunt perfectionisti si doresc sa obtina cele mai bune rezultate, chiar dacă șansele sunt destul de mici. Sunt compatibili cu Nil si Geb.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Nativii Bastet cauta intotdeauna echilibrul in vietile lor. Se bazează mult pe intuiția lor care nu dă greș niciodată și au talentul de a-i face pe ceilalți fericiți. Văd imediat de ce au nevoie oamenii din jurul lor și fac tot posibilul să le facă pe plac. Mai au însă o latură, pasionată de ocultism.
Sunt compatibili cu Horus si Sekhmet.

Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Sunt foarte bine înfipți în realitate, știu mereu ce se întâmplă în jurul lor și sunt în pas cu moda. Prind cele mai noi oportunități în afaceri, așadar vor fi mereu printre cei mai bogate cunoștințe ale tale. La locul de muncă avansează imediat și sunt foarte bine văzuți. Sunt compatibili cu Bastet si Geb.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...