Zodia la care trag banii în 2022. Acum e momentul lor, vor face avere

Andra Daoud 24.01.2022, 10:01
Zodia la care trag banii în 2022. Acum e momentul lor, vor face avere

Anul 2022 se anunță a fi unul plin de noroc din punct de vedere financiar, pentru unele zodii. Căror nativi le merge ca pe roate în perioada următoare, atât în carieră, cât și pe plan financiar, cine se bucură de recunoaștere și avansare la locul de muncă și ce zodii vor avea câștiguri financiare substanțiale.

Zodia la care trag banii în 2022

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în parte, din punct de vedere financiar, în 2022. Racii vor avea un an extraordinar din punct de vedere al banilor, în timp ce în viețile Scorpionilor se anunță schimbări masive.

Berbec

Pentru acești nativi, banii vor veni din abundență în perioada 11 mai – 27 octombrie.

Taur

Nativii din această zodie au standarde de viață ridicate, motiv pentru care în 2022 sunt nevoiți să învețe noi metode de a face bani.

Gemeni

Se anunță schimbări importante de direcție pentru acești nativi în anul 2022. În perioada cuprinsă de la începutul anului și până pe 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie se anunță posibilitatea de a începe noi proiecte. Nu este exclus să avanseze în carieră sau să înceapă o afacere.

Rac

Pantru Raci, 2022 este un an fabulos. Au muncit din greu, dar au și cheltuit. Din 11 mai și până în 27 octombrie au parte de recunoaștere a eforturilor și câștiguri substanțiale.

Leu

Nativii care nu sunt mulțumiți de cât câștigă în prezent trebuie să facă o schimbare. Leii își iau mereu o marjă de siguranță, însă vor avea de câștigat tot anul.

Fecioară

Saturn aduce abundență în zona carierei. Anul acesta, Fecioarele vor înțelege de ce au nevoie cu adevărat. În luna martie poate apărea un angajament.

Zodia la care trag banii în 2022. Acum e momentul lor, vor face avere
Zodia la care trag banii în 2022. Acum e momentul lor, vor face avere

Balanță

Acești nativi au mari șanse să ajungă la un loc de muncă foarte bine plătit. Deși bunăstarea nu le lipsește, aceste zodii trebuie să fie atente la câți bani cheltuiesc, în comparație cu cât câștigă.

Scorpion

Anul 2022 anunță schimbări masive pentru acești nativi. Între 11 mai și 27 octombrie pot apărea oportunități fantastice de a face bani. Scorpionii trebuie să fie selectivi în această privință.

Săgetător

Pentru această zodie se anunță un triplu noroc: a ajuns planeta fericirii, frumuseții și a dragostei. Sursele de venit pot fi nebănuite, iar banii vin în număr mare de unde nici nu se așteaptă.

Capricorn

Munca inteligentă și capacitatea de a învăța lucruri noi îi ajută să câștige mulți bani în 2022. Acești nativi nu ar trebui însă să uite să se distreze.

Vărsător

Acești nativi ar trebui să își stabilească niște reguli clare în legătură cu banii. Poate fi o perioadă excelentă să accepte noutatea în viața lor.

Pești

Peștii au noroc în general, dar 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani ai lor. Se anunță și o creștere de salariu, iar peștii folosesc banii pentru nevoile uzuale.

Urmăriți Impact.ro și pe