Zodia cel mai greu de cucerit. Durează mult până îi faci pe aceşti nativi să se îndrăgostească de tine

Andra Daoud 15.06.2022, 08:47
Zodia cel mai greu de cucerit. Durează mult până îi faci pe aceşti nativi să se îndrăgostească de tine

În timp ce pe unii nativi îi ia valul rapid și cad imediat pradă săgeților lui Cupidon, există și zodii care se îndrăgostesc mai greu și care sunt dificil de cucerit. Cei care vor să le ajungă la inimă trebuie să facă eforturi mari pentru a le convinge că merită să se implice într-o relație, dar odată făcut acest pas, cei care îi vor cuceri vor putea spune că a meritat efortul!

Care este zodia cel mai greu de cucerit

Fiecare nativ în parte are un stil anume de a iubi și de a se comporta în relații. Unii se aruncă cu capul înainte atunci când se îndrăgostesc și dau totul, iar alții sunt mult mai rezervați și durează mai mult până ajungi la inima lor. Există și zodii greu de cucerit, iar cei care vor să ajungă la inima lor trebuie să treacă teste peste teste, pentru a demonstra că merită.

Există nativi care se îndrăgostesc imediat, dar le și trece la fel de repede. Printre cei care sunt impulsivi și spontani, care trăiesc fiecare clipă la maximum și alături de care viața poate fi o aventură continuă se numără Leii. Acești nativi au nevoie de un partener pe măsură, care să trăiască la fel de intens ca ei, pentru a continua o relație.

„Alături de un Leu e o aventură continuă. Nu sunt terni și nici previzibili. Pasional, extravagant, amator de dragoste spontană, este un partener de-a dreptul exploziv. Se îndrăgostește repede, dar la fel de repede îi trece. Iubirea adevărată la Lei vine doar cu un partener pe măsură, la fel de intens și de sincer”, a explicat bionergoterapeutul Lidia Fecioru.

Zodia cel mai greu de cucerit. Dureaza mult pana ii faci pe acesti nativi sa se indragosteasca de tine
Leii sunt usor de cucerit, insa nu acelasi lucru se poate spune despre alte zodii

În cazul Fecioarelor, lucrurile se complică

Dacă în cazul Leilor pare ușor să ajungi la inima lor, dar dificil să demonstrezi că meriți un loc acolo pe termen lung, în cazul Fecioarelor este dificil de la început până la sfârșit. Ele reprezintă una dintre zodiile cel mai greu de cucerit, pentru că au standarde ridicate și nu oricine le poate intra în grații.

„Până pătrunzi în mintea unei Fecioare durează ceva pentru că ea nu se grăbește să se îndrăgostească. Are niște standarde foarte ridicate față de viitorul partener. Trebuie cucerită încet și serios. Nu acceptă trivialități și insinuări. Perfecționistă și idealistă, își dorește o poveste de dragoste pe măsură”, a mai spus Lidia Fecioru.

În ceea ce privește zodia cu care se potrivește cel mai bine Fecioara într-un cuplu, combinația câștigătoare este cu zodia Pești. La fel de tandre și grijulii, cele două zodii vor reuși să comunice foarte bine atunci când se află într-un cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe