Zodia cea mai dezordonată. Horoscopul defectelor dezvăluie tot despre fiecare nativ. Ai mare grijă!

Ioana Bucur 14.01.2022, 21:05
Zodia cea mai dezordonată. Horoscopul defectelor dezvăluie tot despre fiecare nativ. Ai mare grijă!

Astrele au răspunsurile celor mai bizare întrebări sau curiozități cu privire la caracteristicile fiecărei dintre cele 12 semne ale zodiacului. Care este zodia cea mai dezordonată? Dar cea mai ciudată? Cine simte nevoia să atingă tot ce îi iese în cale? Horoscopul defectelor dezvăluie tot despre fiecare nativ.

Horoscopul defectelor – Berbec

Nativilor Berbec nu le poți aduce prea multe critici. Totuși, partenerii de viață sau oricine a avut ocazia de a sta sub același acoperiș cu o persoană născută în această zodie vor avea același motiv de „supărare”: sunt dezordonați. Trebuie precizat însă că, în cazul lor, vorbim despre un haos organizat, dar pe care doar ei îl pot înțelege.

Taur

Taurii au un instinct cel puțin bizar, ei trebuie să atingă toate obiectele ce le ies în cale. Sunt persoane tactile, însă au tendința de a dezvolta adevărate obsesii, în special în ceea ce privește alimentele. Nu doar că preferă mai mult anumite alimente decât altele, în momentul în care are poftă de ceva, trebuie să îl obțină atunci.

Gemeni

Creierul Gemenilor funcționează cu o viteză fulgerătoare, astfel încât chiar și ei întâmpină probleme să țină pasul. S-a spus că au două laturi foarte distincte ale personalității și acest lucru poate fi adevărat, dar ceea ce ar putea fi adevărat este că există momente în care trebuie să proceseze tot ce gândesc și asta îi face să se desprindă radical de sinele lor obișnuit.

Rac

Dacă ne gândim la horoscopul defectelor, am putea spune că Racul este cea mai ciudată zodie. Acești nativi simt fiecare emoții cu o intensitate uriașă. Sunt romantici incurabili și vor lua orice obstacol, orice eșec, ca pe o insultă.

Horoscopul defectelor – Leu

Aici nu este nicio surpriză, cel mai mare defect al Leului este foamea de atenție și modurile în care reușește să o obțină.

Fecioară

Defectul Fecioarei este faptul că se concentrează pe micile detalii la orice. Nu e zodia care să lase lucrurile să funcționeze singure.

Balanță

Persoane inteligente, sensibile, extrem de vulnerabile, vor atrage mereu atenția celor din jur cu simțul umorului, însă în spatele unui chip zâmbitor se va ascunde de cele mai multe ori un suflet măcinat de tristețe.

Zodia cea mai dezordonată. Horoscopul defectelor dezvăluie tot despre fiecare nativ

Scorpion

Scorpionii sunt, de fapt, detectivii zodiacului. Defectul lor este legat de modul în care abordează rezolvarea unui mister. Dacă nu primesc din prima încercare informațiile pe care le vor, nu vor ezita să apeleze la niciun truc pentru a obține răspunsurile căutate.

Horoscopul defectelor – Săgetător

Săgetătorul trăiește cu teama de a nu rata lucruri. Dragostea lui de călătorie pare să facă parte din ADN-ul lui. El are nevoie de multe călătorii pe parcursul unui an. Nu vrea o imagine de ansamblu asupra unei țări sau a unui oraș, vrea să experimenteze totul.

Capricorn

Capricornul este neîndemânaticul zodiacului. Pentru a se asigura că această caracteristică nu va cauza probleme în viața de cuplu, acești nativi ar face bine să își găsească un partener sau parteneră pentru care stângăcia lor nu va fi motiv de ceartă.

Vărsător

Vărsătorul e ciudat atunci când vine vorba de nevoile corpului lui și tinde să fie opusul tuturor celor din jur.

Horoscopul defectelor – Pești

Defect sau o percepția artistică asupra vieții? Pentru nativii Pești, un gunoi descoperit pe o plajă însorită poate fi, de fapt, o adevărată operă de artă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...