Zodia care va rămâne fără o persoană dragă până la sfârșitul anului. Veste tristă pentru acești nativi

Stan Filon 07.06.2023, 15:18
Zodia care va rămâne fără o persoană dragă până la sfârșitul anului. Veste tristă pentru acești nativi

Astrologii au venit cu horoscopul pentru tot anul 2023. Se pare că astrele le-au pregătit multor nativi surprize frumoase, însă pentru alții veștile nu sunt tocmai bune. Dacă unii vor avea reușite remarcabile în toate domeniile, alții vor afla ce este neajunsul.

Zodia care va rămâne fără o persoană dragă până la sfârșitul anului

Berbec

Berbecul este unul dintre nativii care vor avea succes în anul 2023. Norocul va fi cu acest nativ care va reuși să se impună în domeniul în care activează. Va deveni chiar un fel guru, iar toată lumea îi va cere sfaturi.

Taur

Taurul va avea un an foarte bun, deoarece va cunoaște oameni noi și va lega prietenii pentru o viață. În plus, printre noile sale cunoștințe se vor număra și oameni influenți, care îl vor ajuta să-și îndeplinească visele.

Zodia care va ramane fara o persoana draga pana la sfarsitul anului. Veste trista pentru acesti nativi
Zodia care va ramane fara o persoana draga pana la sfarsitul anului. Veste trista pentru acesti nativi

Gemeni

Gemenii se numără și ei printre zodiile binecuvântate de anul acesta. Familia le este mereu alături și va trece peste toate problemele foarte ușor, deoarece va avea sprijin din toate părțile. În plus, afacerile îi vor merge ca pe roate.

Rac

Racul este plin de energie, anul acesta, ceea ce îl va face să se remarce pe oriunde ar merge. Pe plan profesional va avea un an fabulos, fiind chiar posibilă o schimbare de meserie. Familia îi este alături la orice pas.

Leu

Horoscopul anului 2023 spune că Leul va avea parte de venituri suplimentare consistente. O idee mai veche de a sa va vedea lumina zilei și va înregistra un succes nesperat.

Fecioară

Romantismul plutește în aer pentru această zodie. Este posibil ca până la finele anului să găsească partenerul ideal la care visează de atâta timp.

Balanță

Afacrile Balanețelor vor prinde avânt, anul acesta. Deși sunt mai vechi ideile, de-abia acum le vor pune în practică și vor reuși într-un timp foarte scurt să producă venituri serioase. Pe plan personal, te bucuri de susținerea partenerului de viață.

Scorpion

Scorpionul va avea un an mai puțin bun. Afacerile bat pasul pe loc sau chiar dau înapoi. În plus, acest nativ este posibil să piardă pe cineva drag din cercul de prieteni, chiar dacă va suferi destul de mult pentru asta.

Săgetător

Săgetătorul va avea un an al contrastelor. Va avea perioade când se va simți bine și perioade când toate coorăbiile par că i se îneacă. Trebuie să faci cumva să găsești un echilibru.

Capricorn

Chiar dacă nu va sta prea bine la capitolul bani, Capricornul va avea de câștigat pe altă parte. Va avea o sumedenie de priteni care îi vor fi alături și care îi vor fi ca o a doua familie.

Vărsător

Vărsătorul va avea un an de excepție. Toate îi vor merge din plin, iar familia îi este alături la toate reușitele, dar și în momentele mai dificile, când chiar are nevoie de suport.

Pești

Anul acesta este unul bun și pentru Pești. Va afla cine îi este cu adevărat prieten. Chiar dacă cercul se va micșora subit, vor rămâne în el doar persoane de încredere, alături de care poți construi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...