Zodia care va avea mare ghinion în 2022. Va fi un an catastrofal pentru aceşti nativi

Ioana Bucur 09.12.2021, 08:09
Zodia care va avea mare ghinion în 2022. Va fi un an catastrofal pentru aceşti nativi

După un an 2021 zbuciumat, astrele au pregătit noi obstacole pentru nativi și în următoarele 12 luni. Care este zodia care va avea mare ghinion în 2022. Acești nativi vor trăi, chiar în primele săptămâni ale noului an, trădarea vieții lor. Este momentul să își identifice punctele slabe și să nu mai permită altora să profite de ei și de încrederea lor.

Zodiile pentru care 2022 nu va fi un an cu noroc

Veștile nu pot fi bune pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Doar câteva zile ne despart de finalul anului 2021, așa că astrologii au dezvăluit primele previziuni pentru 2022. Acești patru nativi vor avea parte de momente dificile în 2022.

Pești

În general, nativii Pești sunt persoane liniștite, calme, însă 2022 îi va pune la grea încercare. Următoarele 12 luni vor fi marcate de probleme aparent fără sfârșit pentru ei. Din nefericire, în 2022, vor face multe alegeri greșite, vor lua multe decizii nefericite ce vor avea un impact major asupra viitorului lor.

Totuși, va exista și o rază de speranță, un moment în care vor avea ocazia să facă o serie de schimbări benefice. Acest lucru va fi posibil datorită lui Jupiter care va tranzita Soarele, însă ține de ei să poată profita din plin de șansa ce li se oferă.

Astrele le recomandă să nu refuze eventualele oferte de muncă pe care le vor primi, transferurile în alte orașe sau posibilele colaborări cu diferite companii.

Vărsător

Pentru Vărsători, ghinionul în 2022 se va manifesta în special pe plan sentimental. Vor face alegeri din ce în ce mai proaste și se vor lovi de relații din ce în ce mai complicate, ceea ce îi va face să își dorească din ce în ce mai mult un partener „perfect”, însă, de teamă să nu rămână singuri, vor accepta să rămână cu o persoană care nu le aduce fericirea.

Acești nativi nu ar trebui să se gândească, în anul ce urmează, la schimbarea locului de muncă. Chiar dacă nu sunt mulțumiți de funcția pe care o ocupă în prezent, nu este momentul pentru schimbări pe plan profesional.

Zodia care va avea mare ghinion în 2022

Capricorn

Probleme financiare pentru nativii Capricorn, în 2022. Următoarele 12 luni vor fi marcate de cheltuieli în exces și alte sume mari de bani pierdute la pariuri sau în afaceri ce nu se vor bucura de succes. Chiar dacă sunt persoane încăpățânate și merg pe premisa că norocul ți-l faci cu mâna ta, trebuie să înțeleagă că uneori destinul nu poate fi forțat.

Capricornii ar putea să își piardă locul de muncă în prima parte a anului, dacă nu își canalizează energia în viața profesională.

Rac

Zodia care va avea mare ghinion în 2022 este Racul. Este posibil ca prima parte a noului an să pară promițătoare, însă lucrurile se vor schimba dramatic pentru acești nativi. Le va fi greu să accepte că există și persoane care le vor răul și că nu trebue să aibă încredere în toate persoanele din jurul lor.

O trădare la care nu s-ar fi așteptat niciodată va declanșa un adevărat efect domino. Aptitudinile deosebite pe care Racul le are îi vor face pe ceilalți să devină din ce în ce mai invidioși, motiv pentru care vor apărea foarte mulți dușmani care îi doresc răul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...