Zodia care trebuie să lase trecutul în urmă. Horoscopul zilei de joi, 25 noiembrie

Astrolog Roxana Lușneac 24.11.2021, 20:23
Zodia care trebuie să lase trecutul în urmă. Horoscopul zilei de joi, 25 noiembrie

Horoscopul zilei de joi, 25 noiembrie. O zodie trebuie să lase trecutul în urmă. Culorile norocoase ale zilei sunt galben deschis și alb, în timp ce numerele ce aduc noroc sunt: 2, 8, 19, 20, 24 și 35.

Horoscop joi, 25 noiembrie. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi trebuie să fii un pic mai atent la limbajul pe care îl folosești sau la faptul că nu trebuie să spui exact ceea ce gândești într-un mod impulsiv. E un bun moment să investești în cariera ta și să te folosești de resursele pe care le ai pentru a evolua.

Taur

Marte și Saturn pun un aspect important asupra semnului vostru, iar acest lucru vă poate face să fiți ceva mai stresați, mai îngrijorați sau mai pregătiți de a lupta pentru ceea ce vă doriți să realizați în următoarea perioadă de timp. Luați lucrurile cu calm și faceți un plan strategic.

Horoscop joi 25 noiembrie
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 25 noiembrie. Gemeni și Fecioară

Gemeni

Comunicarea cu cei din jur vă poate aduce vești bune și satisfacții în cursul zilei de astăzi, numai că trebuie să fiți atenți la sentimentele și dorințele celor din jur pentru a evita discuțiile în contradictoriu. Deciziile care trebuie luate în acest moment în sectorul carierei nu trebuie grăbite.

Rac

Poate că a venit momentul să renunțați la anumiți oameni în anturajul vostru sau la anumite relații pe care în acest moment le puteți simți ca fiind toxice. Aveți nevoie de un pic de spațiu pentru a putea să procedați toate datele actuale și să vedeți cum vă organizați planurile pentru viitor.

Horoscop joi, 25 noiembrie. Leu și Fecioară

Leu

Este posibil ca astăzi să aveți ceva mai multă treabă acasă sau să vă ocupați cumva de cei dragi și de ce au nevoie aceștia. Activitățile pe care le întreprindeți pot necesita cheltuieli neașteptate, iar astrele vă sfătuiesc să fiți pregătiți pentru asta încă de dimineață.

Fecioară

Pentru a putea merge înainte trebuie să încercați să lăsați în urmă lucrurile care dor sau cu care nu mai sunteți compatibili în acest moment. Este posibil să aveți ceva pe suflet și să nu vă puteți exprima liber din cauza faptului că vă este frică să nu răniți sentimentele celor din jur. Știți că nu puteți să faceți asta nesfârșit.

Horoscop joi, 25 noiembrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Marele benefic Jupiter și micul benefic Venus, care este și guvernatorul vostru, vă aspectează semnul într-un mod pozitiv astăzi și vă poate face să întâlniți pe cineva interesant, să purtați conversații productive și să puneți la cale planuri pentru viitorul apropiat.

Scorpion

Luna tinde să vă facă destul de emoționali astăzi, să vă facă să puneți totul la suflet mai mult decât ar trebui. Tindeți să dați vina pe partenerul de viață pentru că anumite lucruri nu se mișcă așa cum v-ați dori sau pe colaboratori. Blocajele vin de acolo de unde frica își are rădăcina, așadar lucrează la aspectul acesta.

Horoscop joi, 25 noiembrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Este momentul să treceți peste anumite resentimente si să faceți pace cu ce nu puteți schimba. Oamenii sunt făcuți pentru a fi iubiți nu înțelegi. Micul benefic va aspectează semnul într-un mod pozitiv, creativ și vă ajută să vă puneți în contact cu universul pentru îndeplinirea dorințelor voastre.

Capricorn

Atunci poate să vă testeze astăzi răbdarea și perseverența pentru că una din regulile sale de aur este că până nu muncești pentru ceea ce îți dorești, nu primești. Desigur poți să te bazezi foarte mult pe intuiție, dar și pe noroc, dar condiția de bază este că trebuie să fii corect în tot ceea ce întreprinzi.

Horoscop joi, 25 noiembrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Marele benefic a revenit în semnul vostru, ceea ce înseamnă că protecția providențială este cu voi și vă ajută să treceți peste lucrurile mai puțin plăcute pe care le aveți de făcut. Emoțiile voastre vă influențează direct starea de sănătate, de aceea trebuie să fiți atenți să aveți în jur doar energie pozitivă.

Pești

Comunicarea cu partenerul de viață sau cu colaboratorii poate fi destul de anevoioasă dacă așteptările tale sunt mult mai mari de cât pot aceștia să ofere în acest moment. Trebuie să învățați să aveți răbdare pentru că vor veni și zile mai bune. Vezi și care sunt zodiile cu noroc la bani!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe