Zodia care trebuie să aibă grijă cu banii. Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie

Astrolog Roxana Lușneac 18.12.2021, 19:18
Zodia care trebuie să aibă grijă cu banii. Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie

Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie, vine cu un sfat important pentru unii nativi. Aceasta este zodia care trebuie să aibă grijă cu banii, în următoarele 24 de ore. Potrivit astrelor, culorile norooase ale zilei sunt verde închis și mov, iar numerele ce ne vor aduce noroc sunt: 3, 14, 21, 29, 32, 34.

Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie – Berbec

Lună plină în Gemeni de ieri te ajută și astăzi să îți pui la cale un discurs sau un plan. Cumva din punct de vedere profesional sunt niște subiecte care trebuie dezbătute, iar cei din jur te ajută în acest proces de înțelegere.

Taur

Încearcă să nu mai fii atât de dur cu tine, cu așteptările pe care le ai de la propria persoană și să încerci să iei o zi la timpul ei îngăduindu-ti timp și spațiu pentru a face ce e corect. Treci printr-o perioadă a schimbărilor, iar asta te face mai puternic.

Gemeni

Aspectul lui Saturn în acest moment te ajută să vezi mai clar valoarea lucrurilor pe care le visezi în perspectivă și a planurilor pe care le ai. Atunci când ești nehotărât asupra unui anumit subiect, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur.

Rac

Poate că e momentul să iei în considerare investițiile pe care le faci din punct de vedere financiar. Tu știi foarte bine că pentru a-ți îndeplini toate visele, trebuie să îți folosești toate mijloacele pe care le ai la îndemână și chiar să riști. Nu greșești gândind așa.

Leu

Aspectele actuale te pun în fața unor situații în care trebuie să fii foarte matur și să îți asumi anumite riscuri pe care poate în trecut nu ți le-ai fi dorit. E momentul să joci în liga mare, iar asta se poate ajuta din punct de vedere al carierei.

Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie – Fecioară

Aspectele lui Saturn asupra hărții tale arată că trebuie să faci o schimbare de locație sau plus și simplu să-ți muți munca dintr-o direcție în alta. Poate că se ivește ocazia unui curs pentru dezvoltarea ta profesională.

Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie
Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie

Balanta

Saturn vă ajută să vă ocupați de sectorul investițiilor pe care le-ați făcut în ultima perioadă de timp. Acolo poate nu împărtășiți chiar toate cheltuielile făcute cu partenerul de viață, iar asta pe de o parte vă poate deranja pentru că aveți nevoie să comunicați și să primiți păreri.

Scorpion

Poate că v-ați săturat de anumite lucruri negative pe care le primiți într-un mod gratuit și a venit momentul să vă puneți ordine în gânduri și să vedeți exact cât mai acceptați sau dacă a venit momentul schimbării unor reguli de conviețuire împreună.

Sagetator

Lună plină de ieri vă ajută și astăzi să vedeți exact de ce mai aveți nevoie în viața voastră și ce trebuie să lăsați în urmă. Nu trebuie să vă fie frică să vă despărțiți de anumiti oameni sau de situații care vă scot din confortul personal.

Capricorn

Poate că a venit momentul să renunțați la acțiunile neproductive în care vă implicați și să vă concentrați mai mult pe familie și pe cei dragi. Tranzitele actuale vă ajută să vă relaxați și să vă găsiți liniștea, chiar împăcarea cu anumite persoane din viața voastră.

Horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie – Varsator

Poți să ai de-a face cu o avansare din punct de vedere profesional sau comparativ cu începutul acestui an să simți că ai evoluat. Poate că este momentul să îți asumi mai multe responsabilități sau începi să nu mai privești lucrurile doar la suprafață.

Pesti

Aspectul planetei de foc Marte te face în acest moment să fii foarte pregătit pentru tot ce ce urmează să se întâmple în viața ta. Poate că e momentul să organizezi o călătorie și să vezi cum îți faci planul pentru a putea mulțumi pe toată lumea.

 

Află din materialul video de mai jos ce evenimente de mare însemnătate vor marca luna decembrie nu doar în România ci și peste hotare și cum vor influența viața de la noi din țară.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...