Zodia care suferă enorm din iubire. E tragedie adevărată, nativii aceştia au numai ghinion în dragoste

Beatrice Dumitru 06.12.2021, 14:30
Zodia care suferă enorm din iubire. E tragedie adevărată, nativii aceştia au numai ghinion în dragoste

Toată lumea visează ca într-o zi povestea de iubire să aibă un final fericit și să rămâna alături de persoane iubită pentru totdeauna, dar nu se întâmplă mereu așa. De aceea, sunt persoane care cred că sunt cele mai ghnioniste atunci când vine vorba de dragoste și oricât s-ar strădui ca relația să meargă bine, ajung cu inima zdrobită.

Ce zodie are cel mai mare ghinion în dragoste

Dragostea vine cu momente frumoase și fericire, dar și cu suferință. Poți trăi momente incredibile, care să te fac să plutești, dar poți să treci și prin despărțiri dureroase, care îți lasă un gol în suflet. Chiar dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche sau ți-ai pierdut speranța după o experiență amară, este normal ca nu toată lumea să se bucure de iubire tot timpul.

Conform experților în astrologie, este posibil să avea anumite indicii despre motivul pentru care unele persoane nu prea au noroc în dragoste. Și sunt câteva zodii care au probleme atunci când vine vorba de relațiile amoroase. Dar, iată care sunt acestea.

Rac

Nativii din acest semn sunt cei mai sensibili și romantici, sunt cei care caută să-și găsească sufletul pereche și se îndrăgostesc din prima clipă. Deși sunt persoane foarte atrăgătoare, tind să aibă multe dezamăgiri în dragoste. Totul pentru că partenerul nu prețuiește frumusețea și noblețea sufletului lor și, de aceea, suferă mult până își revin după o astfel de dezamăgire.

Zodia care suferă enorm din iubire. E tragedie adevărată, nativii aceştia au numai ghinion în dragoste
Ghinion în dragoste pentru mai mulți nativi ai zodiacului.

Fecioara

Persoanele născute în aceaata zodie sunt super perfecționiste, așa că nu se îndrăgostesc de oricine, au standarde foarte ridicate atunci când vine vorba de jumătatea lor. Așa că, pe lângă faptul că au puține relații în viața lor, atunci când cineva le dezamăgește suferă îngrozitor și se chinuie să uite, pentru că trăiesc totul foarte intens.

Capricorn

Capricornii sunt hotărâți și foarte încrezători în ceea ce pot, așa că nu le este frică să se îndrăgostească. Cu toate acestea, atunci când inimile lor sunt frânte, îi doare atât de tare încât se închid complet și uită de dragoste. În acele momente își găsesc refugiul în studiu sau în serviciu.

Pești

Nativii din Pești se îndrăgostesc cel mai repede, iar modul lor de a iubi este super profund și intens și au tendința de a lua decizii legate de viitorul relației foarte repede. Ei se află printre cei care dau totul pentru o poveste de dragoste, dar pot sfârși cu stima de sine scăzută și cu inima frântă.

Urmăriți Impact.ro și pe