Zodia care se poate îmbogăţi în prima zi a săptămânii. Horoscop luni, 20 decembrie

Astrolog Roxana Lușneac 19.12.2021, 20:37
Zodia care se poate îmbogăţi în prima zi a săptămânii. Horoscop luni, 20 decembrie

A început numărătoarea inversă până la Crăciun, iar noua săptămână va începe cu o veste uriașă pentru unii nativi. O zodie va obține o sumă urială de bani, potrivit horoscop luni, 20 decembrie. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și bej, iar numerele ce ne vor aduce noroc, în următoarele 24 de ore, sunt: 8, 14, 16, 21, 23, 34.

Horoscop luni, 20 decembrie – Berbec

Mercur te ajută în acest moment pe casa carierei și te ajută să avansezi din punct de vedere profesional. Veștile bune pot veni de la distanță și să te ajuta să-ți organizezi din timp și un eveniment personal.

Taur

Sunt foarte multe responsabilități pe care poți să le ai în acest moment, iar acest lucru îți poate aduce un stres în plus. Tranzitele actuale vor să te ajute să te conectezi cu stabilitatea interioară și cu echilibrul care te caracterizează.

Gemeni

Aspectele actuale de pe cer te încurajează să cauți oportunitățile valoroase din punct de vedere profesional, dar și cele care îți aduc experiențe noi și câștiguri financiare. Poate că e momentul să iei niște riscuri financiare pe care le amâni de ceva vreme.

Rac

Aspectele zilei de astăzi se pot face să te gândești mai mult la investițiile pe care vrei să le faci în viitor și poate chiar să faci un pic de research asupra unor subiecte care te interesează. prietenii în cei care te susțin sau care te pot ajuta cu un sfat bun.

Horoscop luni, 20 decembrie – Leu

Din punct de vedere al carierei poate că trebuie să iei acum niște decizii și să îți asumi noi termene, contracte și înțelegeri care fac parte din dezvoltarea ta actuală. Folosește-ți intuiția pentru a știi exact la ce să te aștepți.

Fecioară

Lună plină în Gemeni de ieri arată că un capitol din cariera ta se încheie sau că pur și simplu nu mai vrei să faci anumite compromisuri pentru a ajuta doar pe alții. A venit timpul să te gândești la tine și la familia ta.

Horoscop luni, 20 decembrie
Horoscop luni, 20 decembrie

Balanta

Poate că a venit momentul să faceți niște investiții din punct de vedere financiar în sectorul serviciului și a casei. Anumite persoane din jurul vostru sau din familie au nevoie de susținere și de motivare, iar voi știți cum să faceți acest lucru cel mai bine.

Scorpion

Schimbările prin care treceți în acest moment deși la prima vedere par să vă scoată din confortul vostru personal, astrele vor să se asigure că totul este spre mai bine. Aveți încredere în Univers și în intuiția voastră pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop luni, 20 decembrie – Sagetator

Este un bun moment să începeți să vă gândiți la ce așteptări aveți de la viitor, chiar de la angajatori . E un bun moment să vă apreciați mai mult munca și eforturile pe care le depuneți, pentru a cere o mărire de salariu dacă e cazul. Astrele vă susțin în evoluție.

Capricorn

Venus, micul benefic, staționează spre retrograd în acest moment, ceea ce înseamnă că vă afectează direct sectorul sectorul identității voastre personale. Acest lucru vă poate aduce o reconsiderare a eforturilor pe care le depuneți în munca voastră. Începeți să vedeți mai clar anumite probleme din trecut și rezolvarea acestora.

Varsator

Sectorul talentelor ascunse este vizat de Venus în retrogradare, ceea ce înseamnă că a venit momentul să fii mai atent la lucrurile pe care le-ai putea face și le-ai putea dezvolta pe cont propriu. Această retogradare ține până în februarie, iar asta îți dă timp de gândire.

Horoscop luni, 20 decembrie – Pesti

Astrele în acest moment te ajută să îți îmbunătățești capacitatea de comunicare cu cei din jur , iar asta poate însemna și faptul că a venit momentul să lași să plece anumite blocaje și frici pe care le aveai în trecut. Acest lucru este unul pozitiv pentru mentalul tău în primul rând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...