Zodia care nu îşi poate ascunde gelozia. E din cale afară de invidioasă

Ana Anitoiu 23.10.2021, 10:58
Zodia care nu îşi poate ascunde gelozia. E din cale afară de invidioasă

O zodie nu îşi poate ascunde gelozia. E din cale afară de invidioasă și nu suportă să simtă că cineva o întrece în vreun aspect al vieții, astfel că are tendința să fie extrem de competitivă atât când este vorba despre muncă sau proiecte importante, cât și când este vorba despre o activitate de relaxare în familie sau cu prietenii.

Care este cea mai invidioasă zodie

Deși orice persoană poate simți gelozie sau invidie, o zodie le întrece pe toate celelalte la acest capitol. Nativii Berbec nici nu încearcă să-și ascundă acest sentiment. Ei lasă întotdeauna să se vadă clar ce simt în legătură cu alte persoane.

Asumați din fire, Berbecii nu suportă să se simtă inferiori sau pierzători. Chiar dacă pot accepta că au eșuat într-o privință, ei nu renunță până când nu îndreaptă acea înfrângere. Aceste persoane pot fi chinuite de gelozie toată viața dacă nu fac ce trebuie să facă pentru a se simți împlinite.

Zodia care nu isi poate ascunde gelozia. E din cale afara de invidioasa
O zodie nici macar nu incearca sa-si ascunda invidia

Alte zodii invidioase

Chiar dacă Berbecii sunt cei mai invidioși din zodiac, nici Scorpionii nu sunt departe. Deși nu sunt neapărat deranjați atunci când alții au mai mult succes decât ei, acești nativi nu suportă să simtă că nu au loc să strălucească. Abia atunci apare gelozia în cazul lor. Însă, deoarece sunt niște maeștri ai manipulării fermecători, ei nu lasă pe nimeni să ghicească ce e în sufletul lor.

Scorpionii nu obișnuiesc să se resemneze cu eșecul și luptă să demonsteze că sunt capabili, dar nu pentru alte persoane, deoarece nu au nevoie de validarea lor, ci pentru ei înșiși. Pentru ei este extrem de important să fie măcar printre cei mai buni în ceea ce fac.

De asemenea, Vărsătorii sunt persoane invidioase, dar spre deosebire de Berbeci și la fel ca Scorpionii, ei nu lasă să se vadă ușor că simt gelozie. Acești nativi preferă să disimuleze atunci când sunt încercați de acest sentiment. Însă, încep să depună eforturi mai mari pentru a reuși în ceea ce și-au propus.

Persoanele născute în zodia Vărsător nu obișnuiesc să se amestece în problemele altor oameni. Însă, atitudinea lor se poate schimba atunci când devin interesate să afle unde se situează în raport cu ceilalți fie pe planul carierei, financiar sau într-o problemă personală.

De altfel, pentru persoanele născute în această zodie nu se încheie niciodată competiția. Adoră să fie victorioase și să se laude cu reușitele lor de fiecare dată când au ocazia să o facă. Vezi AICI care sunt zodiile care iubesc cu pasiune și nebunie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...