Zodia care are aşteptări prea mari în prima zi de weekend. Horoscop sâmbătă, 4 decembrie

Astrolog Roxana Lușneac 03.12.2021, 20:02
Zodia care are aşteptări prea mari în prima zi de weekend. Horoscop sâmbătă, 4 decembrie

Prima zi din acest weekend va aduce o porție uriașă de așteptări pentru unii nativi, însă își vor da seama rapid că planurile lor nu sunt realizabile. Află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului, potrivit horoscop sâmbătă, 4 decembrie. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov lila, iar numerele norocoase sunt: 2, 14, 24, 32, 35, 37.

Horoscop sâmbătă, 4 decembrie – Berbec

Oamenii de la distanță se pot dovedi astăzi a fi un adevărat suport moral, mai ales dacă aveți o problemă care vă macină. Dumnezeu are căi nebănuite de a lucra prin oamenii din jurul nostru pentru a ne ajuta.

Taur

Aspectul lui Saturn vă influențează direct, ceea ce înseamnă că pe sectorul carierei lucrurile merg încet și bine. Trebuie doar să aveți un pic mai multă răbdare să -i ajutați și pe cei din jurul vostru care au nevoie de susținere. Aspectele legate de casă, de familie vă pot îngrijora.

Gemeni

Prietenii sau partenerul de cuplu vă poate convinge să fiți mai spirituali sau să credeți în ceva ce până acum nu a reprezentat pentru voi mare lucru. Aveți nevoie de acest impuls, mai ales dacă până acum ați avut o perioadă cu mai multe aspecte și situații care v-au pus în confuzie.

Rac

Marte vă face mai impulsivi atunci când vine vorba de lucruri care țin de imaginea voastră personală si în legătură cu ceea ce vă doriți să arătați lumii. Poate că a venit un moment în care să începeți să preocupați mai mult de sufletul vostru si de ce vă doriți, de cât de ceea ce cred alții.

Horoscop sâmbătă, 4 decembrie – Leu

Aveți nevoie să ieșiți din banal să vă ocupați cu activități care vă ajută să investigați un subiect important sau să aflați detalii despre anumite teme care vă interesează. Astăzi prin perseverență puteți să scoateți la lumină numite detalii pe care până acum nu vedeati.

Fecioară

Aspectele de astăzi vă determină să vă detașați cumva de problemele voastre și să vă gândiți mai mult la situațiile prin care trec ceilalți. Trebuie însă să învățați totuși să începeți să vă puneți pe voi pe primul loc și să acceptați deciziile pe care ceilalți le iau pentru propria persoană. Partenerul de viață are cumva nevoie de susținerea voastră.

Horoscop sâmbătă, 4 decembrie
Horoscop sâmbătă, 4 decembrie

Balanta

Marele benefic Jupiter va duce optimism și speranță pe casa comunicării, ceea ce înseamnă că puteți să întâlniți pe cineva interesant sau puteți să purtați o discuție productivă cu anumiți prieteni. Puteți începe să vedeți opțiuni și oportunități acolo unde în trecut nu existau.

Scorpion

Ego-ul vostru începe să strălucească prin prisma anumitor oportunități pe care astrele vi le dau în acest moment. Soarele vă luminează casa liniștii personale și parcă începe să găsiți un echilibru. Desigur ca deocamdată așteptările voastre pot fi un pic cam mari, dar veți avea grijă pe parcurs de aceste detalii.

Horoscop sâmbătă, 4 decembrie – Sagetator

Mercur vă susține să socializați cu cei din jur într-un mod productiv, iar Venus aduce frumosul și persoanele de gen feminin care să vă ajute în planurile voastre. Casa copiilor și a câștigurilor din speculații sunt și ele scoase în evidență în acest moment, ceea ce înseamnă că ați putea să faceți niște achiziții importante.

Capricorn

Casa sănătății este cea care vă poate îngrijora un pic astăzi, dar asta nu înseamnă că este ceva grav neapărat. Preveniti înainte de a trata orice simptom. Încercați să evitați să fiți capricioși și să vă concentrați pe ce contează cu adevărat în acest moment pentru sufletul vostru.

Varsator

Chiar dacă cei din jur se oferă să te ajute să-ți rezolvi anumite probleme, astăzi te poți concentra mai mult pe găsirea echilibrului tău atât financiar cât și moral. Astrele te susțin să treci peste anumite blocaje emoționale si lucruri pe care ți le dorești, dar încă nu ai putut să ți le îndeplinește.

Horoscop sâmbătă, 4 decembrie – Pesti

Starea în care vă găsiți în acest moment nu este neapărat una ideală, dar nodul nord vă face să vă doriți tot mai multe lucruri, uitând să apreciați la propriu ceea ce ați realizat până la acest moment . Motivația pentru îndeplinirea acestor dorințe vă ține totuși plini de energie.

 

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe