Ziua nunții pentru Radu Mazăre: în ce condiții se va desfășura ceremonia de la penitenciarul Rahova

bogdan 10.07.2019, 08:50
Ziua nunții pentru Radu Mazăre: în ce condiții se va desfășura ceremonia de la penitenciarul Rahova

Radu Mazăre se va însura, miercuri, în spatele gratiilor cu logodnica sa Roxana Mihalache. Nunta are loc în spatele gratiilor, la penitenciarul Rahova, acolo unde fostul edil al Constanței își ispășește pedeapsa definitivă de 9 ani de închisoare.

Radu Mazăre se va căsători miercuri, 10 iulie, cu logodnica sa, Roxana Mihalache, în spatele gratiilor. Nunta se desfășoară în condițiile acceptate de penitenciar. Potrivit legii, e permis accesul a maximum 10 persoane.

Și se pare că invitații nu au voie să vină cu mâncare din afara penitenciarului și nici nu sunt permise fotografiile.

Nunta lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache va fi oficiată de un ofițer de stare civilă trimis de Primăria Sectorului 5.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache, nuntă în spatele gratiilor

Detalii despre nunta din spatele gratiilor au fost oferite de fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre. Acesta spune că ceremonia de la penitenciarul Rahova se va desfășura în anumite condiții impuse de legislație.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpără din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (…) El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”
Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței

Radu Mazăre și logodnica sa Roxana nu vor avea nași.

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”
Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței

Nunta lui Radu Mazăre din spatele gratiilor va dura aproximativ o oră și jumătate, Ceremonia, la care pot participa doar 10 persoane, va dura în jur de o ora și jumătate.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din județul Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe