Zilele lui Putin sunt numărate. Fostul şef al contraspionajului din CIA: „Va fi asasinat!”

Badea Violeta 02.04.2023, 12:30
Zilele lui Putin sunt numărate. Fostul şef al contraspionajului din CIA: „Va fi asasinat!”

Predicție cumplită pentru Vladimir Putin. Un fost şef al contraspionajului din CIA a prezis, de curând, viitorul liderului de la Kremlin. După cum relatează presa internațională, acesta este convins că președintele Rusiei va sfârși prin a fi asasinat. Iată cine crede că-l va elimina pe cel care a ordonat invadarea Ucrainei!

Un fost şef al contraspionajului din CIA crede că Putin va fi asasinat. Cine ar putea să-l elimine pe liderul Rusiei?

James Olson, fostul șef al contraspionajului din CIA, a declarat că Vladimir Putin este un „om mort”. El crede că liderul rus ar putea fi asasinat în viitorul apropiat pentru a se pune capăt, odată pentru totdeauna, războiului din Ucraina.

Potrivit unui interviu acordat presei britanice The Sun Online, bărbatul care a servit organizația timp de peste 30 de ani a precizat că „rechinii” se învârt în cerc în căutarea președintelui rus și se pare că aceștia nu se vor odihni până nu-și vor face treaba.

James Olson
James Olson

„Războiul a intrat impas”

Conform lui James Olson, Vladimir Putin se află într-o situație dificilă acum. Asta din cauza eșecurilor de pe front. În același timp, el a dat asigurări că războiul se află într-o stare de impas, în care singura modalitate de a „avansa sau de a da înapoi” va fi cu moartea președintelui rus.

Totodată, fost şef al contraspionajului din CIA a adăugat că, dacă Putin va rămâne la conducere, el nu va renunța niciodată la conflict. Prin urmare, eliminarea sa este singura modalitate de a pune capăt agresiunii ruse din Ucraina.

James Olson a fost medaliat pentru serviciile sale îndelungate în cadrul agenției de informații și are o experiență vastă pentru a împărtăși faptul că „lucrurile nu arată deloc bine” pentru Vladimir Putin.

Asta pentru că… fie că este vorba de prietenii săi oligarhi, de armata sa sau chiar de poporul său, presupus să-și dea viața pentru el, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva liderului rus.

Rusia a pierdut mult în război, 170.000 de soldați, potrivit Ucrainei, iar armata a avansat greu. De aceea, nu ar fi surprinzător ca epuizarea poporului rus să ajungă la limită și să se răzvrătească.

Citește și Putin a dat startul campaniei de recrutare. Este anunțul momentului, câți ruși sunt chemați la arme!

Vladimir Putin nu a reușit să-și atingă obiectivele în Ucraina

Nici președintele rus, nici comandanții săi nu și-au atins scopurile și obiectivele pe care și le-au stabilit pe teritoriul ucrainean. Rusia, de fapt, a fost împotmolită într-un război foarte lung și brutal, în care s-au acumulat doar înfrângeri umilitoare.

Acum, acest lucru face ca viitorul lui Vladimir Putin să fie aparent legat de succesul sau eșecul său în Ucraina. Iar din perspectiva pe care o poate oferi James Olson, „se pare că lucrurile nu se vor sfârși bine” pentru Vladimir Putin.

Fostul om al CIA a explicat că liderul rus a calculat greșit, supraestimând puterea armatei și eficiența conducerii sale. Acest lucru l-ar pune pe președintele Rusiei într-o situație complicată și fără ieșire.

El a adăugat că, dacă va rămâne la putere, războiul nu va face decât să se extindă, deoarece niciuna dintre părți nu se va preda. Cu toate acestea, James Olson nu este sigur că Putin își va putea păstra poziția și puterea în țara sa natală.

Citește și A început numărătoarea inversă pentru contraofensiva Ucrainei. De ce îi este frică lui Putin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...