Zilele cu noroc ale lunii februarie în astrologia vedică. Datele la care trebuie să faci cumpărături

Astrolog Roxana Lușneac 03.02.2021, 08:28
Zilele cu noroc ale lunii februarie în astrologia vedică. Datele la care trebuie să faci cumpărături

Astrologia vedică este una din cele mai vechi modalități de previziune astrală din lume, iar ea aduce nenumărate surse de inspirație pentru a lua deciziile cele mai bune la momentul potrivit. Află care sunt zilele cu noroc ale lunii februarie și care sunt datele la care trebuie să faci cumpărături.

Zilele cu noroc ale lunii februarie în astrologia vedică

Pentru fiecare individ în funcție de harta personală există un timp indicat pentru a se căsători, pentru a face o operație, a concepe un copil, a face analizele , o afacere sau pentru a cumpăra un teren. În general calendarul hindus ne indică datele favorabile pentru diferite evenimente din viața noastră, iar pentru luna Februarie sunt următoarele:

Pentru mariaj

Nu sunt indicate zilele din această lună pentru a se oficia căsătorii, deoarece se consideră că se creează o legătură karmică între cei doi parteneri, iar când efectul acesteia va trece, la fel se va întâmpla și cu căsnicia.

Pentru a cumpără o mașină sau o casă

4, 5, 22, 24, 25, 26 februarie – a achiziționa un bun în afară acestor date poate aduce predispoziția încă de la început spre pierdere.

Previziuni din astrolgia vedică pentru luna februarie
Previziuni din astrolgia vedică pentru luna februarie

Zilele cu noroc ale lunii februarie pentru a înființa o afacere

Aspectele din Luna februarie nu încurajează acest lucru, dar îi sfătuiesc pe cei care se gândesc la o nouă afacere sau la un nou proiect să își organizeze planurile și să se informeze foarte bine înainte de a face pasul. Totuși, dacă ați luat în considerare acest aspecte, datele de 14,18,19,25,27,28 februarie pot fi de bun augur. O părere avizata in funcție de harta astrologică personală ar fi indicată pentru a merge la sigur.

De evitat

Astrologii au dezvăluit ce ar trebui să evităm în anumite zile ale lunii februarie. Este vorba despre: operații, nașteri prin cezariană sau orice tip de analize în perioada 25-28 februarie deoarece Luna Plină crește riscul de dureri, inflamație sau presiune mentală. Deciziile nu pot fi luate bine în acest timp, de aceea cu cât mai puțină expunere la acest fenomen de luna plină, cu atât mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...