Zannidache face dezvăluiri surpriză despre felul în care s-a întors acasă de la Survivor. Ce probleme are acum câștigătorul

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.07.2021, 18:20

Zannidache face dezvăluiri surpriză despre felul în care s-a întors acasă de la Survivor. Câștigătorul competiției de la Kanal D a făcut primul vlog și a dat cărțile pe față. Iată ce probleme are acum câștigătorul!

Zannidache face dezvăluiri surpriză despre felul în care s-a întors acasă de la Survivor

Zannidache a făcut primul vlog de când s-a întors în România și a vorbit, în stilul său carcateristic, despre experiența avută în Republica Dominicană. Câștigătorul Survivor România 2021 a început prin a le mulțumi tuturor susținătorilor lui pentru că l-au votat și l-au ajutat să câștige marele premiu.

Pe de altă parte, artistul a povestit că nu i-a fost deloc ușor în competiție și a dezvăluit că s-a întors acasă cu banii, dar și cu câteva probleme de sănătate. Acesta a mărturisit în filmulețul pe care l-a publicat în mediul online că are în sânge o bacterie și că trebuie să ia un tratament cu antibiotic.

„În momentul de față, sunt foarte bine. Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc. Și cu banii pe care i-am câștigat, știți bine ce am spus că fac. O să cumpăr un apartament”, a mărturisit Zannidache, în primul vlog de la întoarcerea în țară.

Ce probleme are acum castigatorul
Ce probleme are acum castigatorul

Ce probleme are acum câștigătorul

Câștigătorul de la Survivor România 2021 este foarte recunoscător publicului care l-a susținut și a povestit că a fost mușcat de mai multe ori de păianjenii din jungla dominicană. Concurentul a spus că a rămas cu mai multe cicatrici, dar și cu răni.

Zilele trecute, Zanni publicase și pe Instastory dovada unei mușcături de păianjen. Rana părea destul de urâtă și infectată, dar artistul și-a liniștit urmăritorii și le-a transmis că va merge la medic.

Zannidache, dezvăluiri de la Survivor

Zannidache le-a promis urmăritorilor săi că va face o serie de dezvăluiri uluitoare de la Survivor. Protejatul lui Alex Velea a spus că va da cărțile pe față și va dezvălui detalii neștiute până acum. Artistul a dezvăluit că emisiunea l-a ajutat să aibă o popularitate din ce în ce mai mare, iar acest lucru îi aduce mai multe concerte și spectacole.

„Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți.

Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate.

În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a spus Zannidache.

Urmăriți Impact.ro și pe