Zannidache a decis deja ce face cu cei 50.000 de euro câștigați la Survivor. Faimosul își va îndeplini visul

Ana Anitoiu 11.07.2021, 11:32

Zannidache a stabilit deja ce va face cu premiul de 50.000 de euro pe care l-a obținut la Survivor România 2021. Acum că a câștigat competiția din Republica Dominicană Faimosul este hotărât să își îndeplinească un mare vis pe care îl are de multă vreme.

Ce a spus Zannidache după ce a câștigat Survivor România 2021

Zannidache a avut o reacție ce i-a surprins pe mulți dintre urmăritorii emisiunii, după ce a aflat că a obținut trofeul Survivor România 2021. De altfel, mulți dintre ei au acuzat că întregul concurs a fost o făcătură și că a fost stabilit de la început cui îi va reveni premiul.

”De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștința. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, după ce a primit trofeul Survivor România.

Zannidache a decis deja ce face cu cei 50.000 de euro castigati la Survivor. Faimosul isi va indeplini visul
Zannidache la Survivor Romania 2021

Ce va face Zannidache cu cei 50.000 de euro câștigați la Survivor

Deși sunt voci care spun că premiul Survivor România 2021 ar fi trebuit să meargă la Andrei, Zannidache și-a văzut de bucuria lui și a început să se gândească imediat la felul în care va cheltui cei 50.000 de euro. Tânărul, care a fost abandonat de părinții lui într-un orfelinat, își dorește un apartament.

”Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reușit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere.

Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a spus Zanni, câștigătorul Survivor România 2021.

Ce mesaj i-a transmis Ana Porgras lui Zannidache

După ce a fost anunțat câștigătorul competiției Survivor România 2021, Ana Porgras s-a declarat mândră de Zanni. Fosta gimnastă i-a făcut o declarație frumoasă Faimosului, în ciuda acuzațiilor ce au urmat după victoria lui Zannidache. 

Mai exact, Ana Porgras l-a felicitat pe Zanni și i-a spus că probabil se simte așa cum se simțea ea la mondiale și că se uită la el ca la un campion olimpic. Fosta gimnastă a precizat că Faimosul a luptat ca un campion adevărat încă din prima zi a competiției ce s-a desfășurat în Republica Dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe