Zanni plănuieşte răzbunarea faţă de Jador? Cine l-a dat de gol pe concurentul de la Survivor România 2021: “A luat-o personal”

Ioana Bucur 06.04.2021, 18:51
Zanni plănuieşte răzbunarea faţă de Jador? Cine l-a dat de gol pe concurentul de la Survivor România 2021: “A luat-o personal”

S-a declarat război în echipa Faimoșilor.Zanni plănuieşte răzbunarea faţă de Jador, după eliminarea Anei Porgras? Cine l-a dat de gol pe concurentul de la Survivor România 2021.

Zanni plănuieşte răzbunarea faţă de Jador

Acuzați înainte că ar fi complotat împreună pentru a scăpa de cei mai puternici concurenți din echipa Faimoșilor, făcându-și cale liberă pentru marea finală, se pare că Zannidache i-a declarat război lui Jador. Motivul? Eliminarea Anei Porgras, nominalizată de cântăreț, în ciuda faptului că era unul dintre cei mai valoroși membri ai echipei. A izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat că femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente din competiție și cu care formase o legătură cu totul specială va părăsi Republica Dominicană, iar acum, Zanni plănuieşte răzbunarea faţă de Jador. Concurentul de la Survivor România 2021 a fost dat de gol de unul dintre cei mai buni prieteni.

„Situaţia asta ne-a şocat pe toţi. Nu cred că Jador s-a gândit că Ana o să iasă. Se vede surprinderea şi la el, suferă că a făcut asta. Ana şi Zanni au avut o chimie, s-a văzut pe tot parcursul emisiunii. Pentru el Ana a fost un factor foarte important pentru succesul lui în competiţie. E foarte afectat, nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Cred că a luat-o personal şi se va răzbuna pe Jador. Nu cred că a fost o strategie, a realizat prea târziu ce a făcut”, a povestit prietenul lui Zanni, la Teo Show.

Bogdan, prietenul lui Zanni, nu crede că Jador și-ar fi dorit ca Ana să plece, de fapt, el a spus că probabil s-a gândit că va fi salvată de public și că abia după ce a auzit rezultatul votului și-a dat seama ce făcuse, de fapt. „Jador nu e vinovat de plecarea ei, publicul a votat-o. El nu şi-a imaginat că Ana va fi eliminată”, a spus Bogdan Mocanu.

„Nu credeam că Ana va părăsi atât de repede competiţia. Dacă mergeau pe corectitudine, Morosanu trebuia votat. Strategiile au început deja”, a explicat Asiana Peng, prietena Anei Porgras.

Asta nu s-a vazut la TV. Dovada clara ca intre Zanni si Ana Porgras e mai mult decat prietenie. Imagini incredibile din luna decembrie
Ana Porgras si Zannidache, la Survivor Romania 2021

Ana Porgras, adevărul despre relația de iubire cu Zanni

Cu toate că a mărturisit că presimțea că ceva rău avea să se întâmple, eliminarea a fost un adevărat șoc pentru Ana Porgras. Fosta concurentă a povestit că nu i-a văzut reacția lui Zanni „în direct”, dar că și-a dat seama încă de atunci că suferea cumplit. Ana a recunoscut că între ea și Zannidache este ceva „mai mult decât o relaţie de dragoste” și că îl va aștepta, cu siguranță, la aeroport, în momentul în care se va întoarce din Republica Domincană.

„Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport”, a spus Ana, la emisiunea lui Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI