Zanni, diagnostic dur din partea medicilor. Ce au descoperit doctorii că are în sânge

Antonia Iacobescu 15.08.2021, 13:05
Zanni, diagnostic dur din partea medicilor. Ce au descoperit doctorii că are în sânge

Zanni a fost desemnat marele câștigător Survivor România 2021 și al premiului de 250.000 de lei. După ce a revenit din Republica Dominicană, tânărul le-a dat o veste tristă susținătorilor său. În urma unor analize amănunțite, medicii i-au pus un diagnostic dur.

Zanni, diagnostic dur din partea medicilor

Zanni nu s-a simțit prea bine când a revenit în România, așa că a decis să meargă la medic. Din păcate, rezultatele analizelor nu au fost deloc bune. Se pare că tânărul a luat o infecție bacteriologică, cel mai probabil din Republica Dominicană, iar acum este nevoit să facă analize suplimentare.

”Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.”, declara Zanni într-un vlog pe Youtube.

Tot în cadrul unui vlog, Zanni a mărturisit că are de gând să-și cumpere un apartament cu banii câștigați la Survivor. El a început deja să vizioneze mai multe apartamente.

”Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. unt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlogul său de pe Youtube.

Zannidache a făcut dezvăluiri surpriză despre felul în care s-a întors acasă de la Survivor

Zannidache le-a promis urmăritorilor săi că va face o serie de dezvăluiri uluitoare de la Survivor. Protejatul lui Alex Velea a spus că va da cărțile pe față și va dezvălui detalii neștiute până acum. Artistul a dezvăluit că emisiunea l-a ajutat să aibă o popularitate din ce în ce mai mare, iar acest lucru îi aduce mai multe concerte și spectacole.

”Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți.

Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate.

În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a spus Zannidache.

Urmăriți Impact.ro și pe