Zanni, câștigătorul Survivor, dat afară din casă la 14 de ani de mama adoptivă: „Mă sancționa pentru fiecare chestie. Deveneam din ce în ce mai rău”

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 10:49

Zanni, câștigătorul Survivor, nu s-a fericit niciodată să vorbească despre trecutul său și despre greutățile prin care a trecut în copilărie. Fostul faimos a făcut declarații emoționante despre relația pe care a avut-o cu mama sa adoptivă și a dezvăluit cum a fost dat afară din casă la vârsta de 14 ani.

Zanni, câștigătorul Survivor, dat afară din casă la 14 de ani de mama adoptivă

Zanni a avut o copilărie extrem de dificilă și a fost obligat să se maturizeze foarte devreme. Artistul a și spus de foarte multe ori pe parcursul competiției de la Kanal D că a luptat pentru supraviețuire încă de mic. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia, iar Zanni a crescut în niște condiții greu de descris în cuvinte.

Trapperul a povestit că existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu s-a lăsat doborât și a trăt cu speranța că viața lui se va schimva într-o bună zi. La vârsta de 6 ani schimbarea a venit, dar nu a fost totul așa cum și-a imaginat. Zanni a fost luat în plasament de mama adoptivă Teo. O femeie care mai creștea încă șase copii și extrem de strictă, iar artistul era în perioada în care voia să-și facă prieteni.

„De la o vârstă în colo eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuti să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă”, a declarat Zanni la Teo Show.

Zanni, declaratie emotionanta despre iubire
Zanni, castigatorul Survivor, dat afara din casa la 14 de ani de mama adoptiva

„Mă sancționa pentru fiecare chestie. Deveneam din ce în ce mai rău”

Zanni a povestit că mama Teo nu era de acord să își facă prieteni sau să aducă alți copii acasă de ziua lui. Acesta a mai dezvăluit că a plecat de mai multe ori de acasă, deoarece nu mai suporta nenumăratele sancțiuni pe care le primea.

„Cred că rebel am devenit atunci când am început să cunosc și eu fete, când voiam și eu să îmi fac prieteni. Voiam să mă exprim, să fug în lume. Am avut chestia asta de mic să fiu cu oamenii, să râdem, să glumim și ea îmi punea barierele astea.

Nu mă lăsa să fac nimic. Nu aveam voie cu prietenii, n-aveam voie să-mi che prietenii de ziua mea acasă, acolo unde ne creștea ea pe noi. N-aveam voie să fac absolut nimic și nu puteam să stau cu limitele astea. Erau prea multe reguli, zici că eram la pușcărie și fugeam de acasă. Ea mă sancționa pentru fiecare chestie.”, a declarat protejatul lui Alex Velea.

După foarte multe neînțelegeri, femeia l-a dat afară din casă pe Zanni la vârsta de doar 14 ani și i-a spus că nu dorește să-l mai vadă niciodată. De atunci, câștigătorul Survivor a ajuns la un cămin de nefamiliști.

Cu toate astea, cei doi s-au reîntâlnit atunci când el terminase 12 clase şi se apucase de frizerie. Artistul a spus că nu am iertat-o, dar a trecut peste, fiindcă și-a dat seama că erau prea mulţi copii în casă și nu avea cum să-și împartă afecțiunea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...