Zanni, atac fără precedent. Ce i-a putut spune unei colege de la Survivor România 2021

Stan Filon 14.04.2021, 08:50
Zanni, atac fără precedent. Ce i-a putut spune unei colege de la Survivor România 2021

Tensiunea a ajuns la cote maxime la Survivor, acolo unde trapperul Zanni începe să-și piardă controlul. Îi este foarte dor de Ana Porgras și chiar a recunoscut că nici nu se mai poate concentra la probele la care participă, din această cauză.

Zanni s-a lansat într-un atac fără precedent

Chiar dacă nu au recunoscut niciodată că ar fi fost mai mult decât simpli colegi de echipă, Zanni pare a fi la un pas de depresie, după plecarea Anei Porgras din emisiunea fenomen de la Kanal D. Cel care a propus-o pentru eliminare pe Ana a fost Jador, care este privit acum și el cu ochi reci de Zanni.

Trapperul are însă un adevărat război cu Elena Marin, pe care pare că este gelos pentru că ea a rămas în emisiune, pe când Ana a fost eliminată. Artistul nu ratează nicio ocazie să o jignească pe Elena, iar un astfel de episod s-a petrecut recent la Survivor România.

Zanni s-a lansat intr-un atac fara precedent
Zanni s-a lansat intr-un atac fara precedent la adresa Elenei Marin

Zanni îi simte lipsa Anei Porgras

Zanni i-a spus în față Elenei Marin că face tot posibilul să rămână singura fată din tabăra Faimoșilor, pentru a se bucura de toată atenția bărbaților. Artistul a recunoscut că îi simte lipsa Anei și s-a dezlănțuit la adresa Elenei Marin.

”O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă. Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună. Te dai bine pe lângă Jador și spui că îți pare rău. Ai vrut să fii ultima fată aici, ți-a picat fața când au venit fetele noi.

Ana nu s-a certat cu nimeni, era bună cu toți, gătea, era gospodină și aducea puncte. Jador nu a votat-o pe Elena, ci pe Ana. Ce sunt pușcăriile astea? Lasă pușcăriile astea de femeie neajunsă. Să mor dacă îți mai permit să ai teatru ieftin aici! Du-te și împușcă-te! Vrei să rămâi singură să strălucești. Așa vrei să câștigi Survivor, îi votezi pe ăia buni. Îi privești pe toți cu ochi de șarpe și apoi spui că nu te așteptai!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...