Zanni aruncă bomba despre Jador şi Elena Marin. Ce spune câştigătorul Survivor 2021 despre foştii colegi

Badea Violeta 13.07.2021, 18:46
Zanni aruncă bomba despre Jador şi Elena Marin. Ce spune câştigătorul Survivor 2021 despre foştii colegi

Zanni aruncă bomba despre Jador şi Elena Marin. Marele câștigător al competiției Survivor România 2021 a fost invitat marți, 13 iulie, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D. Fostul faimos a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația sa cu Jador şi Elena Marin. Iată ce spune câştigătorul Survivor 2021 despre foştii colegi!

Zanni aruncă bomba despre Jador şi Elena Marin

Zannidache a vorbit în emisiunea „Teo Show” despre adevărata relație pe care a avut-o cu doi dintre cei mai controversați colegi ai săi: Jador și Elena Marin. Așa cum ne-a obișnuit și pe parcursul competiției, protejatul lui Alex Velea nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

De-a lungul emisiunii Survivor 2021, Jador și Zanni au avut destule scandaluri sau conflicte și și-au adresat cuvinte destul de grele, însă se pare că cei doi faimoși au lăsat în urmă toate răutățile. Pe parcursul competiției, Jador a spus de mai multe ori că  Zanni este „un copil cu suflet foarte bun, care a trecut prin greutăți foarte mari’. Revenit în România, câștigătorul Survivor 2021 a spus despre fostul faimos se credea foarte sus față de ceilalți concurenți, dar e un băiat bun.

„Atitudinea lui Jador e rea la modul ăla el e consideră că e undeva foarte sus faţă de noi. Ne-a stricat competiţia, dar e un băiat bun”, a spus Zannidache despre Jador.

Ce spune Zanni, câştigătorul Survivor 2021, despre foştii colegi
Ce spune Zanni, câştigătorul Survivor 2021, despre foştii colegi

Ce spune câştigătorul Survivor 2021 despre foştii colegi

Tot în cadrul emisiunii „Teo Show”, Zanni ași-a spus părerea și despre Elena Marin. Câștigătorul Survivor România 2021 a spus că a încercat de foarte multe ori să o înțeleagă pe fosta faimoasă. Acesta a mai spus că l-a deranjat foarte tare neasumarea anumitor concurenți. Conform acestuia, unele persoane spuneau una în camp, iar în consiliu susțineau cu totul altceva știind că sunt filmați.

Zannidache își menține aceeași părere despre Elena și spune despre fosta dansatoare că este o piesă de teatru în picioare, este o femeie plină de frustrări și o femeie nemulțumită. De asemenea, fostul faimos a spus că fosta concurentă a încercat să-l facă la psihic și și-a dorit cu orice preț să ajungă undeva.

„Elena Marin e o scenă de teatru în picioare. Nu am cunoscut-o niciodată cu adevărat, e o femeie plină de frustrări. E o femeie nemulţumită, voia să ajungă undeva cu orice preţ”, a spus Zannidache la „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...