X Factor 2021 și-a desemnat câștigătorul. Concurentul Loredanei Groza a făcut senzație în marea finală VIDEO

Cătălina Burghelea, Ana Chivu 24.12.2021, 06:21
X Factor 2021 și-a desemnat câștigătorul. Concurentul Loredanei Groza a făcut senzație în marea finală VIDEO

Finală senzațională la competiţia X Factor sezonul 10, de la Antena 1. Marele trofeu, râvnit de toți participanții, are un nou proprietar. Concurentul Loredanei Groza a reuşit să cucerească inima a milioane de români cu vocea sa, obţinând din partea acestora cele mai multe voturi. Tânărul a plecat acasă cu suma de 50.000 de euro.

Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021

Pe scena X Factor 2021 au urcat, încă din primele ediții ale sezonului 10, voci foarte bune. Însă, în marea finală au ajuns doar cele mai spectaculoase voci, alese în urma mai multor etape ale competiției. Jurații Delia, Loredana, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei i-au ales pe cei alături de care au considerat că pot câștiga Marea Finală.

În Finala X Factor sezonul 10, din data de 23 decembrie 2021, momentul solo al lui Nick Casciaro a făcut senzație. Concurentul din echipa Loredanei Groza a transmis emoții foarte puternice, cu piesa Who Wants To Live Forever la X Factor 2021.

„Cred că, în general, meriți să câștigi X Factor”, i-a transmis Delia.

Italianul de 31 de ani a făcut senzație în Marea Finală X Factor 2021

Marea finală X Factor 2021 a debutat cu un moment de excepție. Finaliștii au cântat excepțional piesele „Hold on I’m coming”, de la Sam and Dave, și „Respect” de la Aretha Franklin. Competiția de la Antena 1 a debutat cu băieții: Majii, Nick Casiaro și Andrei Duțu. Ulterior, au urcat pe scenă și fetele: Bryana Holingher, Ioana Sihota și Oma Jali. Împreună au făcut furori, la începutul finalei X Factor, sezon 10.

Concurentul care a reușit să impresioneze pe toată lumea cu vocea sa este Nick Casciaro, din echipa Loredanei Groza. Italianul este marele câștigător X Factor 2021, sezon 10. Publicul a fost cucerit de talentul muzical al „băiatului de la țară, care părea movie star”,  motiv pentru care a primit cele mai multe voturi. A plecat acasă cu 50.000 euro și admirația tuturor.

Concurentul Loredanei Groza a demonstrat că are factorul X în sânge

În Marea Finală din 23 decembrie 2021 au ajuns doar patru concurenți: Nick Casciaro, Jomajii, Andrei Duțu și Bryana Holingher, însă doar concurentul Loredanei a demonstrat că are Factorul X în sânge.

Nick Casciaro și-a făcut debutul pe scena X Factor în ediția 4, din Sezonul 10. Italianul de 31 de ani a primit imediat complimente din partea juraților. Delia a afirmat că „avem câștigătorul X Factor”, iar Loredana i-a zis că este „bărbatul perfect”.

Tânărul a arătat, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și cea mai bună voce. De la noi știe melodia „Dragostea din tei” (O-zone), dar ca să-i impresioneze pe jurați, a cântat „Leave a Light On”, a lui Tom Walker.

Cine este Nick Casciaro, marele câștigător X Factor 2021

Nick Casciaro, concurentul din echipa Loredanei Groza, este din Italia, are 31 de ani și o iubită superbă, pe care a cerut-o deja de soție. Logodnica lui a putut fi văzută în cadrul competiției, în public, venită să-l susțină, alături de alți membri ai familiei.

Finalistul Loredanei Groza este un luptător. Vreme de șapte ani, Nick nu a mai putut cânta, din cauza unui accident de maşină. A venit, însă, în România, la X Factor 2021, şi a interpretat, în duet cu Dinu Iancu Sălăjanu, piesele Ciobănaş cu 300 de oi şi Funiculì, Funiculà.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...