„William a renunțat la fratele său, Harry”. Anunțul momentului în media din Marea Britanie

Anca Manolica, Iulia Statie 31.01.2023, 16:21
„William a renunțat la fratele său, Harry”. Anunțul momentului în media din Marea Britanie

Scandalul din interiorul familiei regale britanice pare să nu se mai sfârșească, mai ales după ce Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii și a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. În acest fel, el a zguduit din temelii orice speranță de împăcare care mai exista între el și William. Iată ce spun experții regali.

Prințul William renunță la Harry

Prințul William ar fi renunțat să mai încerce să remedieze lucrurile cu prințul Harry, moștenitorul tronului temându-se că și-a pierdut fratele mai mic în urma dușmăniei lor continue. Expertul regal Neil Sean a declarat că o sursă apropiată a soțului lui Kate i-a spus că acesta a renunțat să mai încerce să se împace cu ducele de Sussex, care locuiește acum în SUA.

Cu toate că a existat ani buni în care aceștia s-au înțeles ca frații și au fost extrem de apropiați, ceva s-a rupt. Iubirea pentru mama lor și pierderea ei le-a resimțit fiecare într-un mod diferit.

„Potrivit unei surse foarte bune, William se simte pragmatic în legătură cu întreaga problemă cu fratele său. El simte că a făcut tot ce i-a stat în putință, tot ce a putut, pentru a-l sfătui și îndruma pe Harry”, a declarat expertul regal.

Frații William și Harry
Frații William și Harry

„Este resemnat cu faptul că și-a pierdut fratele mai mic”

În continuarea dezvăluirilor din unul dintre cele mai recente videoclipuri ale sale de pe canalul său de Youtube, Neil Sean’s Daily News Headlines, acesta a mai spus:

„Harry a decis să își urmeze propriul sfat, iar acum prințul William a declarat unei surse foarte bune că este resemnat cu faptul că și-a pierdut fratele mai mic. Este vorba despre neîncredere. Chiar dacă a spus „hai să iertăm și să uităm”, William simte că va exista întotdeauna un sentiment sâcâitor că, dacă îl lasă pe Harry să intre, conversațiile lor ar putea fi făcute publice mai târziu”, a mai dezvăluit acesta.

Citește și: Prințul Harry dă vina pe William și Kate Middleton pentru una dintre cele mai mari gafe din viața lui. „Amândoi au urlat”

William „este concentrat pe creșterea celor trei copii cu soția sa Catherine”, a continuat Neil, concluzionând: „Acest lucru s-ar putea schimba în viitor, dar arată unde se află frații în acest moment. El simte că Harry este o cauză pierdută”.

Aceste declarații vin după ce prințul Harry și-a lansat cartea de memorii „Spare”, care include dezvăluiri șocante despre fratele său mai mare și nu numai. Ducele de Sussex a susținut că fratele său l-a atacat fizic în 2019, în timpul unui dezacord cu privire la Meghan Markle.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...