WhatsApp face noi modificări. Toți utilizatorii cu telefoane Android sau iOS sunt vizați

Mihnea Tălău 21.03.2023, 16:08
WhatsApp face noi modificări. Toți utilizatorii cu telefoane Android sau iOS sunt vizați

Noi schimbări de care vor beneficia toate telefoanele Android și iPhone. WhatsApp face modificări în ceea ce priveşte funcţiile aplicaţiei. De acum, mai multe persoane vor putea participa la conversaţiile video, toate apelurile video vor avea un link de invitaţie şi va apărea un instrument pentru discuţii în privat cu participanţii la un apel.

Schimbări importante la WhatsApp

De acum, utilizatorii se vor putea bucura de noi funcții ale aplicației. Spre exemplu, mai multe persoane vor putea să participe la apelurile video. Aceasta pentru că toate apelurile video vor avea un link de invitație.

În plus, WhatsApp va mai pune la dispoziție pentru utilizatori și un instrument care le va permite să discute în privat cu participanții la respectivul apel.

Obiectivul dezvoltatorilor platformei este de a face apelurile vocale şi cele video utile nu doar pentru momentele de socializare, ci şi pentru momentele formale, scrie Gândul.ro.

WhatsApp
WhatsApp

Modificările sunt valabile pentru Android și iPhone

În plus față de extinderea numărului de participanți la conversații până la 32, WhatsApp anunță încă două modificări pe dispozitivele cu Android și iOS.

Apelurile video vor avea în curând un link de invitaţie. Cu ajutorul linkului de invitaţie, va fi posibilă invitarea unor persoane din afara unui grup pentru a participa la o conversaţie audio şi video. Linkul de invitaţie va oferi, de fapt, acces imediat la un apel sau la o videoconferinţă.

În mod similar cu ZOOM, Microsoft Teams şi Google Meet, WhatsApp va lansa în curând şi un instrument pentru a discuta în privat cu persoanele care participă la un apel sau la un apel video.

Aplicația companiei Meta a introdus o nouă funcție pentru toți utilizatorii.

Persoanele care doresc să părăsească un grup de pe WhatsApp vor putea să facă acest lucru fără ca celelalte persoane să fie notificate despre acest lucru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...