What`s Up, primele declarații după ce a fost ridicat de polițiștii. Ce spune iubita artistului

Oamenii legii au fost nevoiți să intervină de urgență și să-l ducă pe What`s Up la secție.

What`s Up a trecut prin clipe grele ieri. La primele ore ale serii, artistul a fost ridicat de polițiști și a fost dus încătușat la secție chiar sub privirile părinților săi.
Oamenii legii au fost nevoiți să intervină de urgență și să-l conducă pe artist la secție. Acesta ar fi fost violent cu iubita lui, Alice, motiv pentru care femeia ar fi apelat de urgență la ajutorul autorităților.

Primele declarații ale lui What`s Up după ce a fost încătușat. „Nu am făcut nimic”

What`s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea a fost dus la Secția 17 de Poliție din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de o femeie, care a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează, informează Mediafax.
După ce a fost întrebat de presă dacă a fost agresiv cu iubita sa, cântărețul a zâmbit ironic și a răspuns în aceeași notă: „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”.

Mai mult, în momentul în care a mai fost întrebat dacă se află la primul conflict de acest gen cu iubita lui, What`s Up iarăși a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător, titrează publicația spynews.ro.
Artistul neagă că ar fi avut vreo legătură cu orice tip de agresiune. „Nu am făcut nimic”, a transmis aseară acesta, la scurt timp după ce a fost încătușat. Când a fost adus de poliție, cântărețul avea mai multe zgârieturi pe față și pe gât.

Alice Badea, mărturisiri contradictorii după apelul de la 112

Iubita lui What`s Up, Alice Badea a apelat aseară numărul unic de urgență, 112, după ce artistul a fpcut scandal în propriul lor apartament, devenind tot mai agresiv. Contactată de reporterii de la Antena Stars, Alice, de profesie violonistă, a negat că ar fi sunat la 112.

What`s Up împreună cu iubita sa Alice

What`s Up împreună cu iubita sa Alice

Mai mult, ea a declarat că What’s Up nu a fost agresiv fizic, însă a recunoscut faptul că la domiciliul ei au existat mai multe contradicţii.

În urma scandalului, și fosta soție a oferit câteva declarații. “Sunt un pic bulversată pentru că eu nu am reuşit să vorbesc cu Alice (…) nu există nicio variantă prin care eu să n-o susţin pe ea dacă aşa ceva s-a întâmplat. (…) Mă bucur că nu mai fac parte din acest tablou mizer. Îmi creează nişte emoţii şi niște stări foarte urâte”, a declarat Simina, potrivit spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI