What`s Up a fost ridicat de polițiști. Ce a făcut artistul, luni seara, într-un apartament din Capitală

Diana Radu 09.12.2019, 20:10
What`s Up a fost ridicat de polițiști. Ce a făcut artistul, luni seara, într-un apartament din Capitală

Celebrul artist What`s Up s-a trezit cu poliția peste el acum câteva minute. Oamenii legii au intrat în forță peste artist care se afla într-un apartament din Capitală și l-au dus la secție. Cântărețul a fost ridicat de polițiști după ce iubita sa a sunat la 112 și a anunțat că acesta ar fi violent față de ea.

What`s Up, ridicat de polițiști. Ce a făcut artistul

What’s Up a fost ridicat de polițiști luni seara după ce acesta ar fi avut un comportament extrem de violent cu iubita sa, scrie spynews.ro. Tânara a sunat la urgențe pentru a-l reclama pe What’s Up, iar imediat un echipaj a ajuns acasă la artist și l-a scos cu cătușe. What’s Up a mai ajuns odată în această lună la secția de poliție, fiind implicat într-un scandal monstru cu mașina sa. În ambele cazuri, What’s Up a adoptat un comportament recalcitrant față de oamenii legii.

Cine este femeia care l-a reclamat pe What`s Up la poliție

Iubita lui What`s Up care l-a acuzat pe acesta că este violent cu ea, este Alice Badea. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste în toamna acestui an. Alice Badea activează și ea în domeniul muzical, fiind violonistă și profesoară de muzică. Relația dintre cei doi a evoluat foarte repede, însă până acum nu a apărut nicio informație în spațiul public potrivit căruia acesta ar avea un comportament violent față de ea. În primele săptămâni de relațiea aceștia și-au făcut tatuaje identice pentru a-și exprima dragostea și loialitatea unul față de celelalt. Mai mult, s-au afișat deseori împreună și niciodată nu au lăsat impresia că ceva nu ar merge bine între ei.

What`s Up și Alice
Femeia care l-a reclamat pe What`s Up la poliție

What’s Up a început relația cu Alice Badea după o lună și jumătate de când s-a despărțit de Simina, femeia alături de care a stat mai bine de nouă ani de zile. Însă, artistul a precizat că decizia de a termina relația cu Simina nu are nicio legătură cu Alice.

Au fost nouă ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu, ca bărbat, să-ți ofer, a scris artistul pe contul său de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe